1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Gigabyte G1 sniper 3

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by slugzee, Feb 20, 2013.

  1. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,864 (4.53/day)
    Thanks Received:
    6,934
    Location:
    Edmonton, Alberta
    *looks at people leave the thread

    *looks at lack of answer about GTX670 SLi


    *runs and hides.



    :nutkick:


    Yes, it should be fine. maybe not max out everything...if you really want the best, buy GTX680x2 or GTX690. For me, the added cost is not worth the performance increase, and I'd rather lower in-game details.


    *runs away again.

    :p
  2. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,550 (10.20/day)
    Thanks Received:
    6,062
    Location:
    Chatsworth, GA
    Crunching for Team TPU
  3. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,864 (4.53/day)
    Thanks Received:
    6,934
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Just yet another product I'll lust over till the next one comes out. :banghead: I should sell my AMD cards, and get it over with.
  4. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,550 (10.20/day)
    Thanks Received:
    6,062
    Location:
    Chatsworth, GA
    do et!
    Crunching for Team TPU
  5. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    9,919 (6.80/day)
    Thanks Received:
    2,200
    Location:
    Seattle, WA
    yeah you will be fine. Or you could get a 4GB card.
  6. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,936 (7.92/day)
    Thanks Received:
    7,509

    I agree with my mildly touched neighbor. DOO EET.
  7. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    9,919 (6.80/day)
    Thanks Received:
    2,200
    Location:
    Seattle, WA
    Join the Green side. Mailman and Crazy did! ;)
  8. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,864 (4.53/day)
    Thanks Received:
    6,934
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Give me $1000 to buy a Titan, and it's a deal.;)
  9. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    9,919 (6.80/day)
    Thanks Received:
    2,200
    Location:
    Seattle, WA
    Sell all your AMD cards, then we will talk :D
  10. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,936 (7.92/day)
    Thanks Received:
    7,509
    Stop making excuses. Sell them puppies and go green!
  11. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,864 (4.53/day)
    Thanks Received:
    6,934
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Sounds great, you buying?

    :slap:
  12. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,936 (7.92/day)
    Thanks Received:
    7,509
    No.......but I can move them for you. ;) :laugh:
  13. Awesomehandle31 New Member

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Messages:
    16 (0.03/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    miami
    I have some issues running max settings in crysis3 across 3 30inch @ 5760x1080 but its very slight, i keep most settings at high+(low FXAA due to only 2gb vram cards, that stuff sucks ALLOT of ram) You should be good to go with just one 1440p and 2 670s though... i ALMOST got 3 of these monitors but decided that they would only get cheaper and they 3 of them would over power 2 670 ftws... will have to wait for the dual 700 series titan build that im planning for when they come out

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page