1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Gigabyte X1650 reading, this is correct?

Discussion in 'GPU-Z' started by Shivansps, Mar 11, 2009.

  1. Shivansps New Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    14 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Checking on my 2nd pc.

    [​IMG]

    The bandwith... its too high for a DDR2, i think GPU-Z is taking 972mhz and them doubling it, but its 972mhz effective, the default clocks are detected OK, 400mhz, 800mhz effective.

    Also, it seems that bios save is not supported either(the gigabyte util also hands when i try to save a backup of the bios, so i think the card does not support bios read/write)... anyway there are strange things with this card... im not even sure it its a RV535... since ive downloaded the F1 bios of this card from Gigabyte site and Rabit says RV530... I think if where a RV535 (X1650PRO core) it whould pass the 600mhz mark easily, but it does not overlock over 600 so... i active cooled the card btw, on stock cooling the card will be dead in month :p

    GV-RX165256D-RH
  2. 3870x2

    3870x2

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Messages:
    4,875 (2.05/day)
    Thanks Received:
    689
    Location:
    Joplin, Mo
    [​IMG]



    A bit different than the ones ive seen.



    Looks like yours is the newer, 80nm process, you have a gem for a 1650 for sure.



    [​IMG]

    There is a large bandwidth difference. Something is up.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page