1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU Database

Discussion in 'Comments & Feedback' started by W1zzard, Oct 24, 2004.

  1. djbbenn

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2,736 (0.80/day)
    Thanks Received:
    44
    Location:
    Canada
    There is information on a 7900 GT2. I just search some more and found the 7900 GT2, but also the 7900 GX2. It's going to stay, and i'll just add the 7900 GX2.

    -Dan
  2. bakalu

    bakalu New Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Messages:
    32 (0.01/day)
    Thanks Received:
    31
  3. djbbenn

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2,736 (0.80/day)
    Thanks Received:
    44
    Location:
    Canada
    They're not there obviously... I'll add them.

    -Dan
  4. Doehand New Member

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    do you know x200 database??
  5. djbbenn

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2,736 (0.80/day)
    Thanks Received:
    44
    Location:
    Canada
    What do you mean?

    -Dan
  6. Barfman

    Barfman New Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    XFX GeForce 7800 GS 256MB DDR3 AGP Extreme Edition

    GPU
    G71 (7900)
    Clock rate
    440 MHZ (standard)
    Memory Clock
    1.3 GHz (standard)
    Chipset
    7800 GS
    Memory
    256 MB GDDR3
    Bus Type
    AGP
    Memory Type
    DDR3
    Memory Bus
    256-bit

    Features:
    • NVIDIA® CineFX™ 4.0 Technology
    • NVIDIA® PureVideo™ Technology
    • NVIDIA® nView™ multi-display Technology
    • NVIDIA® Intellysample™ 4.0 Technology
    • NVIDIA® UltraShadow™ II Technology
    • Accelerated 64-Bit Texture Filtering and Blending
    • Full support for DirectX® 9.0
    • Shader Model 3.0
    • VertexShaders 3.0 (U8, FP16, FP32)
    • PixelShaders 3.0 (FP32)
    • HDR Rendering Engine
    • Support for unlimited shader lengths
    • S-video output
    • cvbs output
    • DVI digital resolution up to 1900x1200
    • HDTV-out up to 1920x1080i

    Attached Files:

  7. bakalu

    bakalu New Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Messages:
    32 (0.01/day)
    Thanks Received:
    31
  8. djbbenn

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2,736 (0.80/day)
    Thanks Received:
    44
    Location:
    Canada
    I'm not changing it till I see further reviews... It says right up the tip of the page it's using the R580+, then in the pic they say it's just a R580. It could simply be unmarked, so until I see other reviews/sources, it's not changing.

    -Dan
  9. briconsejo New Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Last edited: Aug 16, 2006
  10. Dippyskoodlez New Member

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    5,061 (1.51/day)
    Thanks Received:
    230
    Location:
    Ohio
  11. bakalu

    bakalu New Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Messages:
    32 (0.01/day)
    Thanks Received:
    31
    X1950XTX - The same R580 Core used on the X1900XTX, NOT 580+

    [​IMG]
    Source : http://www.hexus.net/content/item.php?item=6538&page=2
  12. djbbenn

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2,736 (0.80/day)
    Thanks Received:
    44
    Location:
    Canada
    See there, they are saying there has been tweaks done to the core with a new silicon revision. Also the core was called R580+ to identify it - Perhaps it's might be best to leave it as "R580+" or maybe "R580(+)"? I really don't care; tell me what you think.

    -Dan
  13. bakalu

    bakalu New Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Messages:
    32 (0.01/day)
    Thanks Received:
    31
    [​IMG]
    Source : http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/X1950XTX/3

    What more can you say ?
  14. Sh0K New Member

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Messages:
    11 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi,
    do you know something about X1650XT? Is it true that it comes with 8 pipel pipeline and 24 pixel shader? How many rops and vertex shader unit could it have? If you know something please explain it :) Thank you

    ps:sorry for my english
  15. stickexy New Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
  16. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,668 (6.98/day)
    Thanks Received:
    2,981
    Location:
    some AF base
    hey my cards not up there i know for shore that the ti4200 @stock speeds beats the ati9000 not to mention the fx5200 as it is it only has the same core clock and a lower ddr clock (by a good amount to 256.5 vs 166mhz) could you pls add this card thnx
  17. Dippyskoodlez New Member

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    5,061 (1.51/day)
    Thanks Received:
    230
    Location:
    Ohio
    Dunno if they left the 1/2/3/4 out by accident or on purpose, but they are so old, its not really worth adding.... and much is known about the Nvidia cards.. the Ati's get a lot more questions :)
  18. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,668 (6.98/day)
    Thanks Received:
    2,981
    Location:
    some AF base
    i guess but it is almost as old as the ati9xx0 series that why i was wondering
  19. djbbenn

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2,736 (0.80/day)
    Thanks Received:
    44
    Location:
    Canada
    Those cards are rather old... The CPU databased is based the same way, there's nothing older than AXP or P4. Older cards and CPUs are hard to find information on and not many people have them for "main" system - therefore we never put them in.

    cdawall - If you can get me all the information on that card, I'll glady add it though.

    -Dan
  20. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,668 (6.98/day)
    Thanks Received:
    2,981
    Location:
    some AF base
    what do you need as in what can i get all the info from ati tool ok?
  21. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,668 (6.98/day)
    Thanks Received:
    2,981
    Location:
    some AF base
    it uses nv25 core mem size it 128mb or 64mb (the one i have) mem type is SDR mem bus is 128bit 4 pp 2 vp oh and it is agp 4x/8x depending on the card clocks are 252mhz core 513mh (effectiv) ram (256.5mhz)
  22. djbbenn

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2,736 (0.80/day)
    Thanks Received:
    44
    Location:
    Canada
    I neeed as follows...

    • Core
    • Core clock
    • Memory clock
    • ROPs
    • Vertex piplines
    • Pixel shaders
    • Memory bus width
    • Memory amount
    • Memory type

    Also if the core that the card uses isn't listed in the datebase (it should be be, but might not be) I need all the information on the core... So first tell me what the core is, and I'll tell you if it's there already.

    -Dan

    Edit: Ahh posted before me... :)

    Edit: THe NV25 is there already... I'll put it now
  23. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,668 (6.98/day)
    Thanks Received:
    2,981
    Location:
    some AF base
    oh there are 2 ROP if i didnt include that
  24. djbbenn

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2,736 (0.80/day)
    Thanks Received:
    44
    Location:
    Canada
    Blargh... I might as well do all the GeForce 4s while I'm at it... I have lots of time and I have all the information I need too. :rolleyes:

    Meh on second thought, I'll just do the GeForce 4s as old as NV25...

    -Dan
  25. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,668 (6.98/day)
    Thanks Received:
    2,981
    Location:
    some AF base
    lol have fun sry for the trouble:roll:

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page