1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU Load : "0%" with NVIDIA 335M

Discussion in 'GPU-Z' started by Etanne, Feb 23, 2011.

  1. Etanne New Member

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi,

    I have a problem with GPU-Z and NVIDIA GeForce GT 335M, GPU Load is always 0%.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Can anyone help me?

    Thanks,
    Florian
     
  2. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,737 (11.24/day)
    Thanks Received:
    9,955
    first things first: have you actually tried running something in 3D, to see if it changes?


    Secondly: maybe the card doesnt support it? do any other programs show the GPU load?


    Third: we'll have to wait on w1zzard to look into it, if the problems on GPU-Z's end. he does check these threads fairly regularly.
     
    Etanne says thanks.
  3. Etanne New Member

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    First : I've tried with games, it's always 0%.
    Secondly : I've tried with EVGAPrecision, I've the same problem. I don't know if my card is compatible with GPU-Load
    Third : Ok :)

    Thank you !
     
  4. BinaryMage

    BinaryMage New Member

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Messages:
    609 (0.41/day)
    Thanks Received:
    359
    Does it play the games alright? If it always says 0%, your GPU probably isn't reporting its usage correctly. Do the temperatures go up when you stress the GPU?
     
  5. xixou New Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Gpu z also show 0% on my system.
    Everything was ok with my old q6600 cpu.
    But now with the same win 7 64 bits and the same gpu (470),
    with the new cpu (sandy bridge 2500k),
    the load is fixed at 0%
    I use lcdsirreal.
     
  6. xixou New Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    mm today it is working again, weird !
     
  7. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,342 (2.51/day)
    Thanks Received:
    868
    Location:
    London, UK
    do you have an integrated intel graphics card too?

    give us your laptop model number please
     
  8. xixou New Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    oh lol, i forgot to tick the option continue refreshing when close ...
    works fine.
     
  9. ctrain New Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    393 (0.21/day)
    Thanks Received:
    72
    this may be a problem with the newer drivers, i get 0% reported also after upgrading to the latest.
     
  10. Ed_1

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    347 (0.12/day)
    Thanks Received:
    50
    I am running 266.58 drivers and GPU load % does work if i run 3d game/benchmark .
    What happened to the fan speed and fan % in GPU-Z 0.5.1 , seems to have dropped those as older version works .
    I have 7900gtx under win XP sp3 .
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page