1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z 0.1.9 Bugs ONLY

Discussion in 'GPU-Z' started by Solaris17, Apr 3, 2008.

  1. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,065 (5.25/day)
    Thanks Received:
    3,501
    Location:
    Florida
    I get one reboot problem is not totally fixed in 1.9...it works fine if you open it multiple times. However when you overclock the card when you open gpu-z up its fine however if you go to open it up a second time the system will reboot.

    The resualts can be dublicated

    Vista x64 SP1

    Forceware 174.74

    9600GT

    vista fully patched running on

    amd 3600= brisbane @ 2.66Ghz
    4GB ram dual channel running t 667mhz
  2. choppy

    choppy

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    1,173 (0.46/day)
    Thanks Received:
    150
    Location:
    UK
    xpertvision is not recognised as subvendor

    [​IMG]
  3. bumbar

    bumbar New Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    13 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Croatia
    Hello!

    Bios saving on X1950GT still not working. Everything else works fine.

    Attached Files:

    • 1.JPG
      1.JPG
      File size:
      120.4 KB
      Views:
      260
  4. philbrown23

    philbrown23 New Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,231 (0.51/day)
    Thanks Received:
    147
    Location:
    vermont
    i have never had any problems with any version of gpu-z
  5. pagalms

    pagalms New Member

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    783 (0.33/day)
    Thanks Received:
    142
    Location:
    Latvia
    Temperatures are still incorrect by 10 degrees on 8800GTS G80.
  6. choppy

    choppy

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    1,173 (0.46/day)
    Thanks Received:
    150
    Location:
    UK
    its a BUGS ONLY thread, theres no need for your post
  7. asb2106

    asb2106 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    1,940 (0.82/day)
    Thanks Received:
    149
    Location:
    kTOwN WI!!
    i didnt know that GPUz showed temps......:wtf:
  8. dwax

    dwax New Member

    Joined:
    Feb 25, 2006
    Messages:
    180 (0.06/day)
    Thanks Received:
    4
    Still get freeze up on splash screen with ver. 0.1.9. Have to hold button to hard shut down. Then get a blue screen on start up.
  9. pagalms

    pagalms New Member

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    783 (0.33/day)
    Thanks Received:
    142
    Location:
    Latvia
    [​IMG]
  10. genergia

    genergia New Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    9 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi all,

    for me, with 0.1.8 version, i had only the problem of spash screen on the desktop and no reboot problem. The 0.1.9 version solves this splash screen problem, so for me it works fine.
  11. atidude New Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    It cant detect the gpu clock, but the sensors tab detects it correctly.

    [​IMG]

    Attached Files:

    • gpuz.JPG
      gpuz.JPG
      File size:
      68.7 KB
      Views:
      1,726
  12. asb2106

    asb2106 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    1,940 (0.82/day)
    Thanks Received:
    149
    Location:
    kTOwN WI!!
    GPUz wont recognize crossfire

    Ok, I have verified at the crossfire is working through games and 3dmark. I am getting the correct results, but with GPUz and with rivatuner it only sees 1 video card.

    Is there any reason why?
    [​IMG]
  13. xubidoo New Member

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    882 (0.36/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    Lancs,UK
    doesnt recognise vendor of my 6600gt in 2nd rig (its an msi)

    Attached Files:

    Last edited: Apr 7, 2008
  14. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,632 (3.94/day)
    Thanks Received:
    11,363
    if the subvendor id is 0 then your vendor did not bother to put their id into the bios, no way for gpuz to detect the vendor then
    xubidoo says thanks.
  15. csendesmark

    csendesmark

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    345 (0.15/day)
    Thanks Received:
    24
    The biggest brand is: "Noname" :toast:
  16. xubidoo New Member

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    882 (0.36/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    Lancs,UK

    ahh thanks ,will remmember for future :)
  17. TonyLinguini New Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I have used the lasy 4 builds with no problems. With 0.1.9 the system hangs and I have to power down.
  18. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,513 (3.09/day)
    Thanks Received:
    1,142
    Location:
    San Antonio, Texas
    My shaders went away as of last version...

    [​IMG]
  19. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,632 (3.94/day)
    Thanks Received:
    11,363
    which number is wrong and what should it be according to your research on the internet?

    edit: nevermind i thought you were talking about number of gpu shaders not the frequency
    Last edited: Apr 8, 2008
  20. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,065 (5.25/day)
    Thanks Received:
    3,501
    Location:
    Florida
    hey w1zz any idea whats causing this...by looking at all the improvements youve been doing it seems the coding all of a suddun got all kinda of complex is that the reason?
  21. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,065 (5.25/day)
    Thanks Received:
    3,501
    Location:
    Florida
    hmm if we can find the multi between core and shaders it shouldnt be to hard....if you want and you give me the info i can e-mail nvidia for you w1zz...ill try and search the net.
  22. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,632 (3.94/day)
    Thanks Received:
    11,363
    yes great idea .. email nvidia .. rofl
  23. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,632 (3.94/day)
    Thanks Received:
    11,363
    every day more and more people use gpu-z
    since more people use it, the people who can't use it, want to use it too
    so they spend their time to register here and report bugs

    completely normal
    asb2106 says thanks.
  24. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,065 (5.25/day)
    Thanks Received:
    3,501
    Location:
    Florida
    do you program gpu-z in C# or C+ like you do sys tool?
  25. asb2106

    asb2106 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    1,940 (0.82/day)
    Thanks Received:
    149
    Location:
    kTOwN WI!!
    I never really noticed TPU until I joined here, but now that I am, I see TPU everywhere!

    GPUz is a great program, and nobody else has anything that can compare. I think its a great program wizz and I thank you for making it!

    I think its great that there is a forum like this that can help resolve issues with it too! Helped me!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page