1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z 0.6.2 Bios Saving / submit online GTX 680 Bios Reading Error

Discussion in 'GPU-Z' started by puma99dk|, May 29, 2012.

  1. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,292 (1.01/day)
    Thanks Received:
    724
    when i try to save or upload the bios to the bios collection here on TPU i get this error on my KFA2 GTX 680:

    [​IMG]

    is that GPU-Z error or some kinda protection the GTX 600 serie?

    Attached Files:

  2. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,646 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,385
    nvidia changed the bios format, adding some kind of header that is generated somehow. i don't know how to do that, so no bios reading using gpuz
    puma99dk| says thanks.
  3. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,292 (1.01/day)
    Thanks Received:
    724
    oki thx for the info maybe that's why i can't get it to work with NiBiTor v6.06 ^^
  4. Vinska

    Vinska

    Joined:
    Jul 23, 2011
    Messages:
    1,398 (1.27/day)
    Thanks Received:
    1,219
    Location:
    Kaunas, Lithuania
    Wait. You could actually get NiBiTor to read BIOS on Win7 of some other cards before!? :wtf:
    Last edited: May 29, 2012
    Crunching for Team TPU
  5. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,292 (1.01/day)
    Thanks Received:
    724
    i did when i had my Albatron 8800GT no problem but ever since than only trouble Palit GTX460, MSI N460GTX HAWK, EVGA GTX 570 and now my KFA2 GTX 680.
  6. Vinska

    Vinska

    Joined:
    Jul 23, 2011
    Messages:
    1,398 (1.27/day)
    Thanks Received:
    1,219
    Location:
    Kaunas, Lithuania
    Hmm... 1 out of 5
    Still better than my 0 out of 2 :laugh:

    P.S. GZ on the new rig! (seems like You got Yourself a new one!)
    puma99dk| says thanks.
    Crunching for Team TPU
  7. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,292 (1.01/day)
    Thanks Received:
    724
    thx, but i build it last year with ECS P67H2-A board but something happend and the OC function don't work on that board anymore after it suddenly turned off and i run the newest bios back than, and in januar this year i bought myself a Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3 board with my i5-2500k still running nicely and this spring added a GTX 680 so i got powerfull machine atm but still on fine power usage ^^

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page