1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-z 0.7.6 Will Not Upload BIOS

Discussion in 'GPU-Z' started by bubbleawsome, Feb 21, 2014.

  1. bubbleawsome

    bubbleawsome

    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    181 (0.73/day)
    Thanks Received:
    76
    I don't think this goes here, but this seems to be the closest forum. Anyways, my PNY GTX 770 Enthusiast Edition's BIOS will not upload to you guys' database. It says that 151177.rom already exists, and while I do not doubt that it does, it doesn't show up in your database.
    I was uploading the BIOS because I've noticed a lack of PNY BIOS'es.
    [​IMG]

    Thanks!
     
  2. xorbe

    Joined:
    Feb 14, 2012
    Messages:
    398 (0.40/day)
    Thanks Received:
    57
    Location:
    Bay Area, CA
    I uploaded 2 bioses, but they were never added. I have no idea how the system is supposed to work either. New revisions of both MSI 760 ITX rom (unique), and EVGA 650 Ti 2GB (which was different but collided with same name or something, ah yes just like what you encountered).
     
    Last edited: Feb 21, 2014
  3. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,969 (3.92/day)
    Thanks Received:
    11,783
    When you upload BIOS it is invisible until I manually approve it. This is required to ensure people don't upload junk or put wrong info.

    The backlog is huge due to the manual interaction required.

    In case you need a BIOS not listed in the database, make a post in the forums or contact me any other way and I'll look in the uploads for you, too.
     
    bubbleawsome says thanks.
  4. bubbleawsome

    bubbleawsome

    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    181 (0.73/day)
    Thanks Received:
    76
    Ok, good to know something isn't falling apart.
    Thanks!
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page