1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z Bios Submission for Black edition

Discussion in 'GPU-Z' started by Dippyskoodlez, Dec 28, 2009.

  1. Dippyskoodlez

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    5,095 (1.48/day)
    Thanks Received:
    238
    Location:
    Kansas City, KS
    I have the XFX 5850 1Gb Black edition, which has a GPU clock of 765/memory of 1125, but if I try to submit the bios, it says one is already in the database. Either the DB is wrong, or the duplicate bios name is giving the error.

    http://img.techpowerup.org/091228/Capture043268.jpg

    Bios is attached.
     

    Attached Files:

  2. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,012 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,879
    which filename is reported? have you tried to find that filename in the db ?
     
  3. Dippyskoodlez

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    5,095 (1.48/day)
    Thanks Received:
    238
    Location:
    Kansas City, KS
    XFX.HD5850.1024.091104.bin is the filename of the bios.

    The ones in the DB are:

    XFX.HD5850.1024.090923.bin
    XFX.HD5850.1024.091104.bin
    XFX.HD5850.1024.091104_1.bin

    Those are listed as the stock 5850 bios though with a core/mem of 400/900.

    This is the Black edition (Pre-overclocked bios). Memory of 1125.

    Either the details of the the bios in the DB are wrong on the page, or its the same bios filename, with new memory clocks.
     
  4. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,012 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,879
    the check is made against an md5 checksum of the bios, so the file contents are the same which means clocks could not be different, maybe my bios parsing code for the bios database is wrong
     
  5. Dippyskoodlez

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    5,095 (1.48/day)
    Thanks Received:
    238
    Location:
    Kansas City, KS
    Weird, because my clocks are definitely not stock. unless those are all Black edition bios, of which the database has the settings wrong then. The core is definitely not 400mhz.
     
  6. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,012 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,879
    must be a problem with bios parsing then .. i'll look into this some time
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page