1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z render test crashing on Geforce 6 series

Discussion in 'GPU-Z' started by mondoGPU, Mar 22, 2012.

  1. mondoGPU New Member

    Joined:
    Mar 22, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Have two systems here with GPU-Z v0.5.9 and v0.6.0 crashing on the Render Test.

    Result: blue screen (BSOD) on nv4_disp.dll

    System 1:
    Geforce 6600GT AGP 128MB w/driver 296.10
    Athlon64 2800+
    VIA K8T800 AGP chipset

    System 2:
    Geforce 6200 AGP 256MB w/driver 285
    Athlon64 2800+
    VIA K8M800 AGP chipset

    Both systems have enough RAM, are rock stable and other OpenGL / DirectX apps work fine.

    Windows XP SP3 completely up2date, DirectX too.

    Any thoughts?
  2. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,410 (10.41/day)
    Thanks Received:
    5,974
    Location:
    Chatsworth, GA
    have you tried different drivers? best drivers I found for the 6600GT was 77.77 drivers
    Crunching for Team TPU
  3. mondoGPU New Member

    Joined:
    Mar 22, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I haven't tried those, but Google Chrome GPU acceleration and i think proper DXVA is not available on those drivers so i'd like to use newer ones.

    It seems only GPU-Z is giving problems, DxDiag, Chrome, FarCry, 3DMark2001, 3DMark2005, FurMark, it all runs fine.
  4. theubersmurf

    theubersmurf

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    870 (0.45/day)
    Thanks Received:
    101
    Location:
    Dawn
    That graphics card isn't going to support any gpu acceleration anyway.
  5. mondoGPU New Member

    Joined:
    Mar 22, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I don't know about that, but Chrome says so..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page