1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[GPU-Z Test Build] CardInfo Support

Discussion in 'GPU-Z Test Builds' started by W1zzard, May 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,871 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,596
    This build adds a little "i" button that will take you to a webpage with additional info on the graphics card.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Feature is still in alpha stages, still adding features, changing web page layout, testing usability
     

    Attached Files:

    Conspirator and streetfighter 2 say thanks.
  2. entropy13

    entropy13

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    4,933 (2.43/day)
    Thanks Received:
    1,209
    :laugh:

    There, fixed. http://www.techpowerup.com/gpuz/cards/index.php?id=10DE:1086-10DE:0871

    It is obviously in alpha though.

    EDIT: Would love to have a GTX 570 with 0 million transistors, occupies 0 slots, and has no need of power connectors. :laugh:
     
  3. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,871 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,596
    now that you added your card, click the edit link in the title and fix the missing info
     
  4. entropy13

    entropy13

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    4,933 (2.43/day)
    Thanks Received:
    1,209
    Edited already, added a picture too.

    [​IMG]
    OpenCL still unchecked however, and the transistors is still shown as 0 million as there's no edit option for it.
     
  5. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,407 (1.01/day)
    Thanks Received:
    1,025
    What's the policy on using third party pictures? What are acceptable sources?
     
  6. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    3,442 (1.54/day)
    Thanks Received:
    1,491
    W1z, my card came up unknown hd 4800 series so i edited it to Sapphire HD4800 series


    edit: added a generic photo for a Sapphire 4850 too :D
     
    Crunching for Team TPU
  7. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,362 (1.02/day)
    Thanks Received:
    760
    MSI N460GTX Hawk

    it's MSI N460GTX Hawk

    Transistors: 0 million <-- 1950M (from GPU-Z)
    Power Connectors: None (up to 75 W) <-- 2 x 6 pins
    Height: 0 slots <-- 2 slots (MSI Twin Frozer II cooler)
    Outputs: Unknown <-- 2 x DVI, 1 x Mini HDMI

    24-7 use i run my card 800/1000/1600

    Clocks: 780 MHz / 900 MHz / 1,560 MHz
    (vs reference design: +0% +0% +0%)


    i have edited the page, and plugged in some info but i still couldn't put "Transistors" in so that is for u W1zzard ^^
     
  8. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,407 (1.01/day)
    Thanks Received:
    1,025
    Why isn't there an S-Video option?
     
  9. Black Panther

    Black Panther Senior Moderator™ Staff Member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    8,575 (3.21/day)
    Thanks Received:
    1,924
    I did my 5970. But it enables me to edit only:
    Card Name
    GPU Clock
    Memory Clock
    Shader Clock
    Height
    Outputs
    Power Connectors

    That's how it should be? Transistors still show at 0..

    I can't input the factory oc vs the reference design.

    I also uploaded a pic.

    [​IMG]
     
    Last edited: May 15, 2011
  10. theJesus

    theJesus

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Messages:
    3,968 (1.76/day)
    Thanks Received:
    860
    Location:
    Ohio
    I added mine.

    I'm seeing 0 million transistors like others have reported. Also would be nice if I could select a reference card to link it to for calculating the % overclock.
     
  11. Kirma New Member

    Joined:
    May 15, 2011
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
  12. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,362 (1.02/day)
    Thanks Received:
    760
  13. Red_Machine

    Red_Machine

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    1,722 (1.19/day)
    Thanks Received:
    379
    Location:
    Marlow, ENGLAND
    Hi W1zz, this is a great new feature. My card is incorrectly identified as an MSI card, when it is actually a Palit card. Does it read this from the BIOS? If so, you may need to edit the page so that it refers to a generic 580 reference card.
     
  14. AsRock

    AsRock TPU addict

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    10,901 (4.12/day)
    Thanks Received:
    1,673
    Location:
    US
  15. VulkanBros

    VulkanBros

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    1,340 (0.38/day)
    Thanks Received:
    279
    Location:
    The Pico Mundo Grill
    [​IMG]
     
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page