1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[GPU-Z Test Build] Clock readings on ATI and other fixes

Discussion in 'GPU-Z Test Builds' started by W1zzard, Jan 27, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,645 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,381
    - Overclocked clock readings on ATI should be fixed now
    - 55 nm GT200b displayed as 55 nm
    - Texture fillrate on HD 4670 fixed
    - Fixed corrupt screenshots of sensors tab when using integrated image uploader

    Attached Files:

  2. pissdrunx1987 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    the ati fix doesnt work for me. it shows current clocks in sensors tab but not on the main tab.

    0.3.0 works fine!

    my specs
    sapphire 4870 and vista x64
  3. Sumppi New Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    This works just great for me! Clock readings are now correct in main tab. I have Asus HD4850 512mt.
    Thanks!
  4. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,645 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,381
    those changes are included in 0.3.2

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page