1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z v0.0.9 ONLY - BUGS ONLY

Discussion in 'GPU-Z' started by PVTCaboose1337, Oct 21, 2007.

  1. Grandpa

    Grandpa New Member

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    16 (0.01/day)
    Thanks Received:
    2
    Well everything seems to work propperley for me now except still showing SLI as disabled. The shader clock is reading right now when when OC unlocked with RivaTuner.

    Good Job
     

    Attached Files:

  2. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    22,056 (6.62/day)
    Thanks Received:
    6,646
    Sorry for the bad info on my post ....when I set it to read SLi it does in fact seem to supply all the info.....

    [​IMG]
     
  3. von kain New Member

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    782 (0.25/day)
    Thanks Received:
    49
    Location:
    athens/greece
    [​IMG]

    driver recognicion prob plus the x64 no validation bug
     
  4. von kain New Member

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    782 (0.25/day)
    Thanks Received:
    49
    Location:
    athens/greece
    yes xp x64 sp2 i can't help you if it does work on sp1
     
  5. Punisher!

    Joined:
    Mar 6, 2005
    Messages:
    20 (0.01/day)
    Thanks Received:
    2
    Sometimes it HARD-FREEZED my rock solid PC when other Hardware monitoring software opened (I had CoreTemp + 3 CPU-Z + Orthos Running).
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page