1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z v0.2.9 Released

Discussion in 'News' started by W1zzard, Dec 3, 2008.

  1. westor New Member

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Cpu-z 0.2.9 (crash And Windows Stucked)

    Hello,

    I just downloaded the 0.2.9 && 0.3.0 version and when i opened the program
    the program saw me in an input window an error message and told me to
    report the problem in the developers when i push "YES" button the windows
    stucks and i restart the windows from the restart button.

    see the error files and i took an error screen: CHECK HERE

    NOTE: i used the 0.2.8 and i did not had any problems when i tryied this version i got this
     
  2. u2konline

    u2konline

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,963 (0.83/day)
    Thanks Received:
    100
    Location:
    Dundalk, Maryland
    Hey Westor what OS are you using?
    Maybe its because of w2k, if you are using it, like me. Or maybe its the card.
     
  3. Initialised

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    264 (0.11/day)
    Thanks Received:
    35
  4. westor New Member

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    reply

    i am using Windows XP Home Edition SP2, the prob is in the 0.2.9 + because when i was used the 0.2.8 i did not had any problems :banghead: :banghead:
     
  5. u2konline

    u2konline

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,963 (0.83/day)
    Thanks Received:
    100
    Location:
    Dundalk, Maryland
    Yea both 2.9 and 3.0 does not work with me either, w2k on my end. Maybe its a framework issue, i have 2.0 install. Who knows.
     
  6. wickerman

    wickerman

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    291 (0.09/day)
    Thanks Received:
    51
    Location:
    Austin, TX
    versions 2.9 and 3.0 do correct the info about the shader count on my 4830 (Sapphire 100265L), but it will not show the correct clock speeds when overclocked. Even with the card overclocked and under load it will only show the default 575/900. Version 2.8 does allow me to see the correct clock speeds. Versions 2.8, 2.9, and 3.0 all show the correct clock speeds with my 4850 though.
    pic

    I dont get any other issues, wonderful progress made since the earlier versions :toast:
     
  7. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,036 (3.88/day)
    Thanks Received:
    11,943
    check if the attached version fixes the crash issues on win2k and similar
     

    Attached Files:

    u2konline says thanks.
  8. u2konline

    u2konline

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,963 (0.83/day)
    Thanks Received:
    100
    Location:
    Dundalk, Maryland
    Hey Wizzard, i got your email, and the program , gpu-z 3.0 works fine. Do you know what was causing the issue before?
    thanks for the fix. And btw, i do not have IM, but i have myspace.
     
  9. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,179 (2.13/day)
    Thanks Received:
    638
    Location:
    IRAQ-Baghdad
    good work TPU proud
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page