1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z won't run on my computer

Discussion in 'GPU-Z' started by akanrg, Apr 9, 2012.

  1. akanrg New Member

    Joined:
    Apr 9, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi, I'm having problems running GPU-Z on my computer. It downloads and installs no problems but when I click on the desktop icon which also looks strange this is the message I'm getting. The icon is on top of the message.

    My video card is ATI HD 6770 and I'm running win xp pro

    Can anybody help?

    [​IMG]

    Thanks in advance,
    -A
  2. LGV

    LGV New Member

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    260 (0.22/day)
    Thanks Received:
    64
    system specs please. OS?
  3. akanrg New Member

    Joined:
    Apr 9, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
  4. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,544 (4.01/day)
    Thanks Received:
    11,218
    there seems to be a problem with the gpu-z installer on windows xp. sometimes it does not copy the executable file

    you can solve it by going to the installation directory and putting the downloaded file in there as "GPU-Z.exe"
  5. akanrg New Member

    Joined:
    Apr 9, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    all I got was the "uninstaller" :confused:

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page