1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GTX260 Amp2! zotac Strange noise, help

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by slyfox2151, Jan 17, 2009.

  1. slyfox2151

    slyfox2151

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    2,606 (1.30/day)
    Thanks Received:
    524
    Location:
    Brisbane, Australia
    GTX260 Amp2! zotac Strange noise, help (resolved)

    hello

    i can hear a buzz? or more of a screaching sound coming from inside my box,
    just 2 days ago i upgraded mobo/cpu/ram from a K8 athlon 3000+ to a E7300

    i first noticed the noise when i run the vista system test witch scores your system performance, the noise only happens during the areo test, i ignored it as that was the only time its ever made it, 3dmark 03 06 vantage all run flawlessly.

    however just now i was going to overclock my gpu higher using riva tuner and (ati tool for the stability test) upon opening the 3d window it makes the noise....

    any one know what this could be? its not very loud... but noticeable over my system fans all on low rpm (antec 1200)

    i cant be certain its coming from the gpu as i dont really want to keep doing it wile i listen for the noise location.
    Last edited: Jan 17, 2009
  2. slyfox2151

    slyfox2151

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    2,606 (1.30/day)
    Thanks Received:
    524
    Location:
    Brisbane, Australia
    i have resolved the problem myself with the help of google, i should have use'd that before coming here :p

    apparently its quite common to hear this sound
    http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1382093

    its news to me so i thort id share my findings with you guys.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page