1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Hard Disk Problem..........

Discussion in 'General Hardware' started by mickyching, Oct 28, 2009.

  1. mickyching New Member

    Joined:
    Oct 22, 2009
    Messages:
    7 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hello everyone,

    I have a problem with my Hard Disk.

    I want to connect with another one. I don't know about Jumper.

    Can anyone tell me How to set Jumper??
    Last edited: Nov 4, 2009
  2. Bundy

    Bundy

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    1,121 (0.45/day)
    Thanks Received:
    157
    Is your 1st HDD faulty or do you want to add another HDD? Can you describe the HDD model numbers?
  3. Pinchy New Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    5,109 (1.68/day)
    Thanks Received:
    284
    Location:
    Sydney, Australia
    Set the jumper on the main one to master and on the second one you want to add onto slave.

    Thats IF they are IDE drives. If they are SATA drives, they will have no jumpers.
  4. Zubasa

    Zubasa

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    3,980 (1.38/day)
    Thanks Received:
    457
    Location:
    Hong Kong
    Sata have no Master/Slave jumper, since they are 1 driver per channel.
    But some do have SATA 1.5Gb/s jumper.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page