1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

HD5450 &win 8.1 issues

Discussion in 'GPU-Z' started by Derek12, Sep 5, 2013.

  1. Derek12

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,104 (0.56/day)
    Thanks Received:
    163
    GPU Load sensor updates slowly compared to the rest.

    It shows all memory as dynamic yet my card has 1 GB dedicated

    [​IMG]


    latest AMD driver from Microsoft for 8.1
     
  2. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,957 (9.05/day)
    Thanks Received:
    6,437
    Location:
    Chatsworth, GA
    Shows the same for my 5770/2400 cards

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Crunching for Team TPU
  3. Derek12

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,104 (0.56/day)
    Thanks Received:
    163
    Still not fixed in 0.7.9, Sensors tab still thinks my card has no dedicated memory even when the Graphics card section correctly says 1GB dedicated :)
     
  4. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,374 (3.81/day)
    Thanks Received:
    12,582
    Could that be a Windows 8 problem?
     
  5. animal007uk

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,336 (0.58/day)
    Thanks Received:
    350
    Location:
    Warwick, Warwickshire, England
    I would say its possible that windows 8 has issue as i have just tested this with my HD7970 and dedicated memory = 0 but dynamic memory = 909MB as i have world of warcraft running.
     
    Last edited: Sep 4, 2014
  6. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,374 (3.81/day)
    Thanks Received:
    12,582

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page