1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

HD7850 button

Discussion in 'AMD / ATI' started by xtyano, Feb 13, 2013.

  1. xtyano

    xtyano New Member

    Joined:
    Feb 13, 2013
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Botosani, RO
    Hi TPU!
    I have an HD7850 DualX 2gb. Today when i cleaned it i noticed a switcher right next to CFx slot. I can switch it from left to right and vice versa (tried when it was disconnected from computer). What does that button?
     

    Attached Files:

    • cats.jpg
      cats.jpg
      File size:
      199.3 KB
      Views:
      154
  2. DarkOCean

    DarkOCean

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,618 (0.76/day)
    Thanks Received:
    350
    Location:
    on top of that big mountain on mars(Romania)
    dual bios switch.
     
  3. xtyano

    xtyano New Member

    Joined:
    Feb 13, 2013
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Botosani, RO
    Thank you for fast reply.
    So, if graphic's bios fails, i have to switch that button? It's like an Back-up?
     
  4. Jetster

    Jetster

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    5,234 (2.96/day)
    Thanks Received:
    2,165
    Location:
    Oregon
    Yep. Please don't try to flash the bios

    Edit: Is that rust?
     
  5. DarkOCean

    DarkOCean

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,618 (0.76/day)
    Thanks Received:
    350
    Location:
    on top of that big mountain on mars(Romania)
    one you can flash the other one its a backup so is read only in case you flashed the first one with a bad bios.
     
    xtyano says thanks.
  6. xtyano

    xtyano New Member

    Joined:
    Feb 13, 2013
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Botosani, RO
    @DarkOCean ok, got it.
    @Jetster, no, it's not. You scared me so i had to turn of my computer to see better. It's a kind of a paint or glue, but is verry thin and now i cleaned it.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page