1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

HDD LED and fan led started to flash after turning on the UPS

Discussion in 'General Hardware' started by Chapapa07, Apr 22, 2014.

  1. Chapapa07

    Joined:
    Jul 9, 2012
    Messages:
    41 (0.05/day)
    Thanks Received:
    6
    That has never happened before, I was able to turn my pc on but thats something I couldnt ignore.

    What could it be?
     
    Last edited: Apr 22, 2014
  2. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    4,375 (2.01/day)
    Thanks Received:
    1,582
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
    Here is a couple of things you may want to check on.
    You may need a meter to do some of this; and, know how to use it properly!

    What UPS?
    Is the battery good in the UPS?
    Is it true or clipped sine wave?
    Any other suppressors or filters on the line anywhere?
    Good grounding or any/no grounding?
    How many devices(what devices) are connected to the UPS?
    What is your power source (generator, electric grid, etc.) ?
    Is it using auto-sensing for voltage or do you need to set it manually?
    If you take the UPS out of the equation... does it still have these problems, now?
    How is the voltage & current at the point where you are connecting the UPS?
    Did you try re-setting the motherboard and check your voltages at the PSU with the UPS plugged in and with the PC plugged straight to the source(socket/wall plug)?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page