1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

help! i think im going deaf

Discussion in 'General Software' started by marsey99, Sep 6, 2008.

  1. marsey99

    marsey99

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    1,542 (0.60/day)
    Thanks Received:
    289
    iv lost sound out from my pc :(

    long story short, i listed to a m8 who said that its the best thing in the world, installed this vista manager app and now i have no sound. it has played with my services and im not sure which i should re-enable.

    i tried system restore but it seems that that is also broke :(


    should i just reinstall or what?
  2. CDdude55

    CDdude55 Crazy 4 TPU!!!

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    8,179 (3.20/day)
    Thanks Received:
    1,277
    Location:
    Virginia
    Try and reinstall the motherboard drivers. I lost sound once(after i reinstalled Windows) and i just forgot to reinstall my mobo drivers.lol
    marsey99 says thanks.
  3. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,078 (2.74/day)
    Thanks Received:
    912
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    Wait did you install Vista new? Then you just need to install the Driver for your sound card or integrated sound. Go to device manager and see if you see any exclamation mark or yellow signs.
    marsey99 says thanks.
  4. marsey99

    marsey99

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    1,542 (0.60/day)
    Thanks Received:
    289
    nice1 guys but i just reinstalled the os, pos app screwed it up.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page