1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Help With Office 2013 Install

Discussion in 'General Software' started by Wastedslayer, Oct 21, 2013.

  1. Wastedslayer

    Wastedslayer

    Joined:
    Dec 7, 2005
    Messages:
    841 (0.26/day)
    Thanks Received:
    33
    So I'm trying to install the new Office for my father-in-law. He had Office 2010 which has been uninstalled, but upon trying to install 2013 it states that a previous version of Office is installed.

    Obviously I have uninstalled it, ran CCleaner's registry cleaner, and dug out any old folders I could find. I have also used Microsoft's little tool that was made for this issue to no avail. I even went so far as to re-install 2010 and then re-uninstall it :banghead:.

    Any other ideas?
     
  2. Kreij

    Kreij Senior Monkey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    13,881 (4.99/day)
    Thanks Received:
    5,615
    Location:
    Cheeseland (Wisconsin, USA)
    What version of 2013 are you installing (Home, Pro, etc.), and how (CD?)?
    Office 2013 is supposed to work side-by-side with older versions.
     
  3. Sasqui

    Sasqui

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Messages:
    7,630 (2.38/day)
    Thanks Received:
    1,390
    Location:
    Manchester, NH
    Our IT department sent a note about home use (Office 365, specifically), and this warning:

    A suggestion... re-install Office 2010, then try to install 2013?
     
  4. FX-GMC

    FX-GMC

    Joined:
    Aug 26, 2013
    Messages:
    843 (2.18/day)
    Thanks Received:
    322
    Location:
    Cumberland Plateau
    I can confirm that I have Office 2010 (32-bit) and Office 2013 (32-bit) installed side-by-side. You cannot mix and match 32-bit and 64-bit versions as far as I'm aware.

    OP can we get a pic of the error message? Also, do you have any old versions of Visio installed?
     
  5. remixedcat

    remixedcat

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    2,792 (1.76/day)
    Thanks Received:
    598
    did you "customize" install instead of "upgrade" ???
     
  6. Wastedslayer

    Wastedslayer

    Joined:
    Dec 7, 2005
    Messages:
    841 (0.26/day)
    Thanks Received:
    33
    Ill get some answers for you guys when I can, like I said this is for my father-in-law so I dont have the PC on hand currently.

    I can tell you that its the Pro version, and trying to use a downloaded install. The disc is coming in the mail in the next few days.
     
  7. TheGuruStud

    TheGuruStud

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    1,615 (0.63/day)
    Thanks Received:
    168
    Location:
    Police/Nanny State of America
    Use the windows installer clean-up proggy, see if it's listed, and remove it if so.
     
  8. red_stapler

    red_stapler

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Messages:
    94 (0.16/day)
    Thanks Received:
    38
    Location:
    Nashville, TN
  9. Betunink New Member

    Joined:
    Oct 24, 2013
    Messages:
    5 (0.02/day)
    Thanks Received:
    1
    Did you reboot the PC after the uninstall?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page