1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Help WRONG bios flash 9800PRO to XT

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by Santa Maria, Oct 27, 2004.

  1. Santa Maria New Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    13 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    hi there,
    yesterday i flashed my 9800pro to 9800xt
    but the screen went black :rolleyes:
    i now know that i used the wrong bios.
    does somebody know how i can flash it again to get i back
    to a pro version(made backup of old bios)

    Grtzzz,

    Santa
     
  2. ReconCX New Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    401 (0.10/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    California
    get a PCI video card and boot via that and reflash the AGP card.
     
  3. ReconCX New Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    401 (0.10/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    California
    make a bootable floppy, flash it, then return the pci card =)
     
  4. Santa Maria New Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    13 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Club3d Radeon 9800 pro artifects

    Hi,

    I've tried to Flash an Club3d Radeon 9800 pro with 128MB RAM.
    It has the R350 chip on it, so that's the mistake I made.
    Those aren't modable to 9800XT.
    I also forgot to backup my default bios.
    The mem chip that's on it sez HY5DU283222 AF-28 330A, it doesn't say any kind of brand but I think it's hynix.
    Now i've used the bios of this site to flash it back to normal settings: Club3D 9800 Pro 128 MB 2003-11-19 09:18 2004-03-14 11:51 378 / 338 Hynix 2.8
    After i've done this with a bootable cd, I get alot of artifects. I can't read anything.
    Please, does someone know which bios I need?
    Thanks in advance!
     
  5. Santa Maria New Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    13 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    is the vidcard dead now ? :rolleyes:
     
  6. ReconCX New Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    401 (0.10/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    California
    It's not dead, it's just not working =) Mine did that too for some reason, I'm not sure why. Try looking in the BIOS download area for another 9800 Pro BIOS that you can use. Try using Hynix 3.3 memory BIOS as well.
     
  7. Santa Maria New Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    13 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    works fine now

    BIG thnx to wizzard :D
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page