1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

How to upload a ATI Bios to the VGA Bios collection

Discussion in 'RBE' started by brandonwh64, Mar 28, 2010.

  1. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,476 (10.32/day)
    Thanks Received:
    6,013
    Location:
    Chatsworth, GA
    Ok i was wondering how i upload my 5850s bios to the bios collection to help others that need it? I have attached it to this post

    Attached Files:

    Crunching for Team TPU
  2. overclocking101

    overclocking101

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    2,886 (1.49/day)
    Thanks Received:
    405
    Location:
    vermont
    you do it via gpu-z m8
  3. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,476 (10.32/day)
    Thanks Received:
    6,013
    Location:
    Chatsworth, GA
    well when i try that it says there is a duplicate but when you check the vga bios pages there is none from the 5850
    Crunching for Team TPU
  4. BAGZZlash

    BAGZZlash RBE Author

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    583 (0.25/day)
    Thanks Received:
    357
    Check "HD 5850".
  5. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,476 (10.32/day)
    Thanks Received:
    6,013
    Location:
    Chatsworth, GA
    already tried. theres not visiontek 5850 bios but GPUz thinks there is

    [​IMG]
    Crunching for Team TPU
  6. BAGZZlash

    BAGZZlash RBE Author

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    583 (0.25/day)
    Thanks Received:
    357
    I see. The reason for this is that Visiontek seems to be using a BIOS some other vendor may be using as well. Oftentimes vendors use the reference design BIOS. So your BIOS will be byte-by-byte-identical to a BIOS from some other vendor.

    Still great thanks for your effort. :toast:
    The BIOS database needs support from all of us!
  7. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,476 (10.32/day)
    Thanks Received:
    6,013
    Location:
    Chatsworth, GA
    yes i was trying to get it on there incase anyone else need it
    Crunching for Team TPU
  8. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,647 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,389
    the already in collection <some number>.rom means that the bios has been uploaded already but i havent manually approved it yet.

    every single bios needs to be approved because people are too dumb or too evil to enter the correct info.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page