1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

I am lazy and only have one hole saw bit

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by Pyrofeed, Aug 3, 2009.

  1. Pyrofeed

    Pyrofeed New Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    78 (0.04/day)
    Thanks Received:
    1
    Its a 72 mm and I have an antec 300, and the closest homedepot/lowes/ace is forever away. I am sure I can cut holes where I need them without losing standoffs, I was just wondering if anyone has cut oversized cable management hole in their 300s, or any case for that matter. the only problem I foresee is that the holes will overlap against the mobo, so the wires my pull on the mobo, but I don't think it will be a huge deal. Suggestions, thoughts? Severe discouragement?
     
  2. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,185 (2.44/day)
    Thanks Received:
    1,668
    i cut a few holes in my antec twelve hundred never had any issues
     
  3. Pyrofeed

    Pyrofeed New Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    78 (0.04/day)
    Thanks Received:
    1
    What size?
     
  4. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,185 (2.44/day)
    Thanks Received:
    1,668
    i know its dirty im getting ready to strip it and scrap it


    [​IMG]
     
    Last edited: Aug 3, 2009
  5. Pyrofeed

    Pyrofeed New Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    78 (0.04/day)
    Thanks Received:
    1
    Mine is only a 3 inch circle, so do you think I could make cuts in the same places and it would still work out?
     
  6. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,185 (2.44/day)
    Thanks Received:
    1,668
    does your case have the same layout? do you have access to a jigsaw?
     
  7. Pyrofeed

    Pyrofeed New Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    78 (0.04/day)
    Thanks Received:
    1
    It has the same layout, but all I have is literally just a normal drill
     
  8. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,185 (2.44/day)
    Thanks Received:
    1,668
    where u wanting to put the holes? under the mobo so there hidden?
     
  9. MKmods Case Mod Guru

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Messages:
    5,697 (2.34/day)
    Thanks Received:
    1,748
    Location:
    Nevada
    no discouragement from me....Swiss cheese away!

    I punch holes and mount fans behind the chipsets (both NB and SB), memory and CPU......
     
  10. Pyrofeed

    Pyrofeed New Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    78 (0.04/day)
    Thanks Received:
    1
    I'm planniny holes next to the psu, on top for the cpu power, maybe one for front panel, and maybe one for drive bays. But it looks like im ok so I'm going to live up to my builds name and start cutting it open!
     
  11. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,185 (2.44/day)
    Thanks Received:
    1,668
    go for it,just dont cut your finger off with the hole saw...it hurts trust me
     
  12. Pyrofeed

    Pyrofeed New Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    78 (0.04/day)
    Thanks Received:
    1
    Thanks for the advice, maybe ill wear gloves? or a bullet proof vest (doesnt help my hand though...) I can imagine though. Anyway, pics to come!!
     
  13. Sean8

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    289 (0.14/day)
    Thanks Received:
    10
    if you got a harbor freight near you could go to them, theyre so cheap too. You can always order from them online if theyre far away
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page