1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

I have a problem with my modem, can't logon/login to it.

Discussion in 'Networking & Security' started by SaiZo, Dec 18, 2012.

  1. SaiZo

    SaiZo

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Messages:
    497 (0.37/day)
    Thanks Received:
    56
    Location:
    Hesperus IV
    Ok, I have a new ISP, that has provided with a free (yepp free) modem - or as they call it "Residential Gateway" and it is optical.

    Model is IGW-2000.

    The issue is that I can't login to it, my laptops can't find it. I have sent an SMS to the guys who installed it, waiting for a response. It works good, when connected via ethernet.

    And yes, I did try and find a solution via Google. We got it mounted and installed last year, and got to test it for free from Dec. 2011 - Feb. 2012. Also then we got a piece of paper with information on how to log in. Problem is.. I can't find that paper, I just know the password. It is not "routerlogin.net", that was for my router so that doesn't work..

    Any solution?


    Thanks
     
  2. mlee49

    mlee49

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    8,497 (3.33/day)
    Thanks Received:
    2,107
    Theres your problem right there. Maybe they dont want you logging into it.
     
    SaiZo says thanks.
  3. Jack1n

    Joined:
    Oct 8, 2012
    Messages:
    1,034 (1.28/day)
    Thanks Received:
    233
    Location:
    Central Israel
    Is it just a modem,or is it a router-modem combo?

    Edit:I just googled it and yes its a modem+router,what you need to do is:
    Start-search cmd-type ipconfig in cmd-write the default gateway in your browser.
     
    Last edited: Dec 18, 2012
    SaiZo says thanks.
  4. SaiZo

    SaiZo

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Messages:
    497 (0.37/day)
    Thanks Received:
    56
    Location:
    Hesperus IV
    I need to login, otherwise the rest of the computers stand still. It has worked before, and works for everyone else who has it.. I just lost the paper with instructions.

    Thanks Jack1n, that solved it!!


    Omg.. They had done a reset... So the login was the same as the password. Changed that to something difficult.
    Strange.. I asked for 10/10 from them. Got 1000/1000(!??!?) :confused:
     
    Last edited: Dec 18, 2012

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page