1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

I need HELP!!!! PLS OMG - System specs

Discussion in 'AMD / ATI' started by douglatins, Sep 25, 2008.

  1. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,862 (1.27/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    I need HELP!!!! PLS OMG - System specs - Resolved, Thanks to everyone

    OK, my specs are in the sig

    My pc when i push the on button it starts, but then suddenly it restarts, but nothing shows on the monitor, witch is fine, tested with my xbox. The speaker doesnt beeps. The monitor tries to find the digital, but cant
    Fan starts (vga too), HD vibrates, Led on mobo start etc

    WTF is wrong

    Mobo and Vga are 2 weeks old was working fine until now...

    I thought it was showing, sorry

    I have a Diamond 4870X2, e6750 3.4, P5Q DLX, 4gb Dominator RAM, HD501LJ Samsung, HX620
    Last edited: Sep 25, 2008
  2. BarbaricSoul

    BarbaricSoul

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    5,045 (2.16/day)
    Thanks Received:
    1,946
    we can help you alot more if we know the exact specs of your rig
    douglatins says thanks.
    Crunching for Team TPU 1 Million points folded for TPU
  3. Arrakis+9

    Arrakis+9

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    1,462 (0.58/day)
    Thanks Received:
    501
    you dont have a sig.. :shadedshu
    douglatins says thanks.
  4. Arctucas

    Arctucas

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    1,763 (0.60/day)
    Thanks Received:
    290
    Umm.... I see no specs?
    douglatins says thanks.
  5. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,862 (1.27/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    I thought it was showing, sorry

    I have a Diamond 4870X2, e6750 3.4, P5Q DLX, 4gb Dominator RAM, HD501LJ Samsung
  6. BarbaricSoul

    BarbaricSoul

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    5,045 (2.16/day)
    Thanks Received:
    1,946
    what power supply?
    douglatins says thanks.
    Crunching for Team TPU 1 Million points folded for TPU
  7. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,862 (1.27/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    Sorry it was showing last time i entered the forum
  8. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,862 (1.27/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    Opps forgot, HX620 corsair, i suspect it is the problem
  9. BarbaricSoul

    BarbaricSoul

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    5,045 (2.16/day)
    Thanks Received:
    1,946
    only 1 4870x2 right?
    douglatins says thanks.
    Crunching for Team TPU 1 Million points folded for TPU
  10. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,862 (1.27/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    Yes
  11. BarbaricSoul

    BarbaricSoul

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    5,045 (2.16/day)
    Thanks Received:
    1,946
    how's your temperatures? A 620 watt corsair psu shouldn't have a problem with a single x2.
    douglatins says thanks.
    Crunching for Team TPU 1 Million points folded for TPU
  12. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,862 (1.27/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    How would i know the system doesnt starts nothing shows, the X2 is cooler than usual, but i guess is because coler boots up faster than when its idle
  13. BarbaricSoul

    BarbaricSoul

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    5,045 (2.16/day)
    Thanks Received:
    1,946
    my bad, didnt think of the comp not starting at all. Do the fans start(case fans, cpu fan, fan on 4870)?

    Ok, by any chance, can you try your 4780 in the computer your on now or in a friends comp? First thing I would start to look at is the graphics card. Next would be the power supply, but considering it's a corsair, I seriously doubt it's the problem. Never heard of a corsair dieing so fast, but that doesn't mean it don't happen.
    douglatins says thanks.
    Crunching for Team TPU 1 Million points folded for TPU
  14. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,862 (1.27/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    Fan starts (vga too), HD vibrates, Led on mobo start etc
  15. suraswami

    suraswami

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    6,052 (1.79/day)
    Thanks Received:
    790
    Location:
    Republic of Asia (a.k.a Irvine), CA
    pull out the power cord from wall outlet and reset your bios using the mobo jumper (refer manual). Then after putting the jumper correctly try starting the machine.
    douglatins says thanks.
  16. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,862 (1.27/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    Will try that
  17. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,862 (1.27/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    Manual doenst have any info
  18. ZenZimZaliben

    ZenZimZaliben

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    2,557 (0.75/day)
    Thanks Received:
    528
    Happen to have an older PCI or PCIe video card laying around?
  19. CrAsHnBuRnXp

    CrAsHnBuRnXp

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    5,451 (2.22/day)
    Thanks Received:
    635
    Stick to this thread and not the other ones spamming the forums.

    Take out the CMOS battery for 2 minutes and plop it back in.

    Re-seat the video card if that doesnt work.
    douglatins says thanks.
  20. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,078 (2.74/day)
    Thanks Received:
    912
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    Lol I didn't know he already had thread... I guess I was late.

    Try putting the Video Card in a Diff slot if you can.
    douglatins says thanks.
  21. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,862 (1.27/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    Ok i did both and worked, i worship you now
  22. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,078 (2.74/day)
    Thanks Received:
    912
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    Don't forget to Click on the "Thanks" button located in each and every post to show a little respect to those who helped you. :)
    douglatins says thanks.
  23. Polaris573

    Polaris573 Senior Moderator

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    4,279 (1.25/day)
    Thanks Received:
    709
    Location:
    Little Rock, USA
    Please do not create multiple threads for the same topic. This only hinders your ability to receive assistance and creates frustration for the staff since we do not know which thread to keep open. Please re-read the Forum Guidelines. In addition, please you more descriptive thread titles in the future. Thread titles like "help me","weird problem", "Please help!" are vague and actually draw less attention to your thread because people do not know what type of problem you are experiencing. Thank you.
    Last edited: Sep 26, 2008
  24. CrAsHnBuRnXp

    CrAsHnBuRnXp

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    5,451 (2.22/day)
    Thanks Received:
    635
    Glad I could help. :D

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page