1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

I think I'm going to mod one of my psu's...

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by niko084, Sep 4, 2007.

  1. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.59/day)
    Thanks Received:
    729
    No not for fancy, not for nice, not for lights...

    I think I'm going to take this stupid Antec Smart Power 2 450 watt I have and wire the fans so they are always spinning max instead of this crap slowness from the thermal sensors.

    Maybe while I'm at it I'll bridge the 2 12 volt rails too.
     
  2. Wile E

    Wile E Power User

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    24,324 (8.08/day)
    Thanks Received:
    3,778
    Would bridging the rails effect the OCP?
     
  3. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.59/day)
    Thanks Received:
    729
    As long as you do it after the transformers it shouldn't effect it, power will draw from where it can, and at the bridge is literally the power source at that point.
     
  4. Wile E

    Wile E Power User

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    24,324 (8.08/day)
    Thanks Received:
    3,778
    Ahh, good point.
     
  5. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.59/day)
    Thanks Received:
    729
    I didn't even think about that until you brought it up.

    But ya now I need to find my friggen multi meter so I know which wires are 12 volt... Would be funny to bridge the 12 to the 5 volt :laugh:
     
  6. DrunkenMafia

    Joined:
    Jan 12, 2007
    Messages:
    2,277 (0.78/day)
    Thanks Received:
    232
    Location:
    Cairns QLD, Aussie
    ^ can you smell that???? lol
     
  7. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.59/day)
    Thanks Received:
    729
    You would figure I should be able to with all my time around electricity... But nooo... Go figure... Ohh well, I gotta do something to shut my psu up anyways, that computer's psu whistles when the back fan is going good, irritates me.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page