1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

I think something is wrong here!

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by BradleyKZN, Mar 20, 2009.

  1. BradleyKZN

    BradleyKZN New Member

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    1,148 (0.48/day)
    Thanks Received:
    58
    Location:
    South Africa
    Hey guys, i think there is something wrong with the bios i downloaded from the ECS website. The bios for my board is an ami bios but the bios that i downloaded is for an afu bios, which i have never even heard of :s secondly i am flashing my bios because i hav heard that the bios will not support .5 multipliers but the only update to the bios is that it adds 2 cpu ids, it doesnt say anything about the .5 multipliers. But people have downloaded this bios to get cpu's to work that arent even on that list of cpu id's :s i hope i havent confused anyone here.
     
  2. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    4,713 (1.90/day)
    Thanks Received:
    1,815
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
  3. BradleyKZN

    BradleyKZN New Member

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    1,148 (0.48/day)
    Thanks Received:
    58
    Location:
    South Africa
    Thanks man, I kinda got worried so I thought I would first ask :D I guess the FU part of it should have given me a clue
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page