1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

IEEE 1394 Bus host controller problem

Discussion in 'General Hardware' started by TheMailMan78, Apr 17, 2010.

  1. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,853 (8.03/day)
    Thanks Received:
    7,394
    Can someone help me with this? Am I missing a driver or something?

    Attached Files:

  2. Meow9000 New Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    283 (0.16/day)
    Thanks Received:
    80
    Location:
    Wales, Uk
    Mmm im sure they install with the OS, but you can normally download the drivers on the website of your motherboard manufacture or some 3rd party, If that is the issuse here.
  3. jagd

    Joined:
    Jul 10, 2009
    Messages:
    444 (0.24/day)
    Thanks Received:
    87
    Location:
    TR
    Cable or driver problem according to info i found . Uninstall and remove firewire -restart pc -let windows re-install drivers .Good luck because youll need it ,via does not have firewire drivers for download neither asus website .
    Last edited: Apr 18, 2010
  4. jagd

    Joined:
    Jul 10, 2009
    Messages:
    444 (0.24/day)
    Thanks Received:
    87
    Location:
    TR
  5. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,853 (8.03/day)
    Thanks Received:
    7,394
    I still have this issue. The only way I can get it to work is by disabling it and enabling it.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page