1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

I'm back again

Discussion in 'Folding@Home' started by BarbaricSoul, Oct 21, 2009.

  1. BarbaricSoul

    BarbaricSoul

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    5,047 (2.16/day)
    Thanks Received:
    1,949
    got one of my GTX's folding away again(I'm not real crazy about what I got to do to get both folding). How do I get one of those folder tags?
    Crunching for Team TPU
  2. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    11,786 (6.69/day)
    Thanks Received:
    10,889
    Location:
    North Carolina, United States
    100K points, which should only take 2 weeks with a GTX 280. If you are interested in folding on both of the 280s, PM me and I'll try to make it as painless as possible for you to do so :toast:
    Crunching for Team TPU
  3. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,632 (3.94/day)
    Thanks Received:
    11,363
    user cp -> options -> enter folding name, check the thread in this forum for the badge requirements
  4. BarbaricSoul

    BarbaricSoul

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    5,047 (2.16/day)
    Thanks Received:
    1,949
    well I've already got 61k points from my prior folding, so 100k won't take long.

    About folding with both 280's, if it means I'll have to disable SLI and not be able to re-enable SLI for gaming with just acouple clicks of the mouse, eh, I'll pass. I didn't buy the 280's to fold with, I'm just putting atleast some of thier power to use when I don't need it.


    done
    Crunching for Team TPU
  5. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,641 (2.87/day)
    Thanks Received:
    4,124
    Location:
    Olympia, WA USA
    With the newer drivers you do not have to disable SLI to fold on both GPUs.
  6. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.25/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    Which version? I have 191.07's.

    EDIT:

    Sweet! Still need to use a dummy vga but it does work without disabling SLI.
    Last edited: Oct 21, 2009

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page