1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Installation issue!

Discussion in 'Linux / BSD / Mac OS X' started by phil, Feb 9, 2006.

  1. phil New Member

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    33 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    England, Norfolk
    Trying to install Suse 10, install the initial setup and first CD. It then reboots, automatically selects boot from hard drive and freezes. Not sure where to go from here, its meant to install over 5 disks. How do i get to disk 2. Hope this makes sense.
     
  2. Dippyskoodlez

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    5,097 (1.50/day)
    Thanks Received:
    238
    Location:
    Kansas City, KS
    Have you checked any HCL's and see if your hardware is compatable? where does it freeze at? specs? are you overclocked?

    :)
     
  3. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,263 (5.14/day)
    Thanks Received:
    3,600
    Location:
    Florida
    you could try booting from cd again and installing again it may have currupted a file also if your over clocked go back to the original settings.
     
  4. phil New Member

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    33 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    England, Norfolk
    Tried installing again, it instals initial set up from cd 1 fine. It reboots, gets to the screen where it checks out your hardware etc and then it crash's. I checked all my hardware and it should be fine, only thing i may have trouble with is the grapic card. I can use the live version no trouble.
     
  5. Dippyskoodlez

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    5,097 (1.50/day)
    Thanks Received:
    238
    Location:
    Kansas City, KS
    MD5 the cd?
     
  6. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,263 (5.14/day)
    Thanks Received:
    3,600
    Location:
    Florida
    ya i agree with dippy this sounds like a currupt down load.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page