1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Is it something wrong with my Sapphire HD 4670??

Discussion in 'AMD / ATI' started by Wuller, Sep 19, 2008.

  1. Wuller New Member

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Im newbie here.., so i hope anyone of you could explain whats wrong with this. As we all kow that HD 4670 have 320 SP, but the latest GPU-Z detects 400 SP. Was my card a specially designed HD 4670??:cool:

    These are my computer specs :

    Asrock 4coredual-vsta
    e2140 @2.14 GHz
    Sapphire HD 4670
     

    Attached Files:

  2. Wuller New Member

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Oh, and one more thing. I Cant install cat 8.9 driver.. It says that it cant find hardware bla bla bla....
     
  3. alexp999

    alexp999 Staff

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,045 (2.97/day)
    Thanks Received:
    862
    Location:
    Dorset, UK
    Its probably just cus its such a new card the info tables arent up to date. Notice how a lot of information is missing?

    This should prob be posted in the GPU-Z section. ;)

    EDIT:

    When did the 4670's come out I didnt think they were out yet :confused: mayeb thats why drivers wont install.

    If you not got the drivers installed, thats why GPU-Z cant read the info.

    :toast:
     
    Wuller says thanks.
  4. Sasqui

    Sasqui

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Messages:
    7,802 (2.36/day)
    Thanks Received:
    1,523
    Location:
    Manchester, NH
    ^ What he said.

    Similar problel, - I think it was my old X2900 Pro... it came with a "one-off" driver that added support for that that card. Since the card was so new, had the same problem with the newest ATI posted Cat build - it didn't work.

    I had to wait for the next rev of the official ATI Cat drivers for support of that new model, so I suspect you've got the same issue. Unfortunately, you'll have to wait another month for 8.10
     
    Wuller says thanks.
  5. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,052 (3.88/day)
    Thanks Received:
    11,954
    gpu-z isnt fully updated yet to support hd 4670
     
    Wuller says thanks.
  6. Wuller New Member

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Wow, that was fast.. :D

    Thanks for your info guys, guess that i'll have to wait for the next month... :(
    And hopefully there is another release of gpu-z ;)
     
  7. Fastmix

    Fastmix New Member

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    627 (0.27/day)
    Thanks Received:
    115
    Location:
    The Kingdom of Heaven
    Wow the 4670 is already out?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page