1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Is this build ok, please advise.

Discussion in 'System Builder's Advice' started by Chomes, Oct 20, 2008.

  1. Chomes New Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    74 (0.03/day)
    Thanks Received:
    18
    Location:
    Barcelona
    Last edited: Oct 20, 2008
  2. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (3.03/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    I'd cream for a rig like that :p, what case are you getting ?
     
  3. Fastmix

    Fastmix New Member

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    627 (0.28/day)
    Thanks Received:
    115
    Location:
    The Kingdom of Heaven
    Personally...I prefer Asus boards but that just me.
     
  4. Chomes New Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    74 (0.03/day)
    Thanks Received:
    18
    Location:
    Barcelona
    What model of asus.

    Lian Li PC-A7110
     
  5. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.03/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    p5q deluxe

    your psu is overkill. 800 is about right for that build.
     
    Chomes says thanks.
  6. Fastmix

    Fastmix New Member

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    627 (0.28/day)
    Thanks Received:
    115
    Location:
    The Kingdom of Heaven
    Chomes says thanks.
  7. Chomes New Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    74 (0.03/day)
    Thanks Received:
    18
    Location:
    Barcelona
    P5q Deluxe doesn't support ddR3
    Rampage Formula doesn't support dd3 either.

    So for now Rampage Extreme but i think it's quite expensive.

    what psu would you recommend.
     
  8. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.03/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    P5Q3 dlx like i have
     
  9. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.78/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
  10. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.03/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    use the xigmatek HDT-s1284 for quad core.
     
    Chomes says thanks.
  11. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.78/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    I've never had a quad but don't they have the same size ihs? The problem with with the 4 is the outer pipes dont make much contact with the ihs..
     
  12. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.03/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    but on a quad the 2 pairs of cores are a small distance apart. the 1284 has 2pipes on each pair of cores.
     
    ShadowFold says thanks.
  13. Chomes New Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    74 (0.03/day)
    Thanks Received:
    18
    Location:
    Barcelona
    Last edited: Oct 20, 2008

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page