1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

is this ram helping or not?

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by quasar923, Feb 5, 2008.

  1. quasar923 Guest

    ok so i just got 2x256mb sticks of ddr 333 mhz ram for free . so i put it into my comp which already has 2x512mb sticks of ddr 400. will these two 333mhz sticks slow me down? i am at the same OC as i was before with all the same voltages. i now have 1.5 gigs from 1 i would think it is better but i dont see much difference.
     
    Last edited by a moderator: Feb 5, 2008
  2. intel igent

    intel igent New Member

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    4,641 (1.37/day)
    Thanks Received:
    434
    Location:
    Toronto, Canada
    i hope those 2 stix fry your comp.

    stealing from a place thats trying to educate you :shadedshu

    :nutkick: :cry:
     
  3. quasar923 Guest

    but they get them for free from the government!
     
  4. ZenZimZaliben

    ZenZimZaliben

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    2,563 (0.74/day)
    Thanks Received:
    528
    So your basically saying...hey tax payers...thanks for the free ram. I seriously hope no one helps you.

    You should seriously not mention stuff like that...
     
  5. quasar923 Guest

    fine. i edited it
     
  6. intel igent

    intel igent New Member

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    4,641 (1.37/day)
    Thanks Received:
    434
    Location:
    Toronto, Canada
    you are pathetic :shadedshu
     
  7. quasar923 Guest

    will somone answer my question instead of criticizing my wrong doing. i just dont have the money to but ram for my comp im sorry so i needed it for free
     
  8. quasar923 Guest

    each tax payer prolly paid about 0.0000000000000000000000000000000000000000001 cents for that ram.
     
  9. intel igent

    intel igent New Member

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    4,641 (1.37/day)
    Thanks Received:
    434
    Location:
    Toronto, Canada
    its the principal.

    and judging from your posts so far, you have none.

    smarten up.
     
  10. ZenZimZaliben

    ZenZimZaliben

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    2,563 (0.74/day)
    Thanks Received:
    528
    and that makes it ok?
     
  11. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.95/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    put the 2x256 in by itself clock i up to 400mhz and see if its stable if it is use spdtool to flash it to 400mhz and then it wont slow anything down
     
  12. quasar923 Guest

    well im sorry im not intel igent such as your self
     
  13. quasar923 Guest

    ok well my board only goes up to 200 mhz on the ram and now i have all 4 sticks the 333 mhz and the 400 ones at 166 so i can OC my cpu. how would i get it to 400? and how do i know what the other sticks are running at exactly is it only 166? that would suck.
     
  14. intel igent

    intel igent New Member

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    4,641 (1.37/day)
    Thanks Received:
    434
    Location:
    Toronto, Canada
    that choice was not an intelligent 1.

    life is made up of choices. make the right ones.

    dont try to insult me because i pointed out YOUR mistake.

    youre lucky cd replied to you cuz frankly i dnt think you deserve the help.
     
  15. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.95/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    i know the whole money situation hence why my rig is s754 and honestly no one is going to miss 2 sticks of outdated DDR
     
  16. quasar923 Guest

    i understand what your saying yes it was wrong i shall not do again
     
  17. ZenZimZaliben

    ZenZimZaliben

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    2,563 (0.74/day)
    Thanks Received:
    528
    +1
     
  18. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.95/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    400 is just the DDR rating 200 is the pre dual pumping
     
  19. quasar923 Guest

    pre dual pumping?
     
  20. Nitro-Max

    Nitro-Max New Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,476 (0.85/day)
    Thanks Received:
    239
    Location:
    Great Yarmouth, United Kingdom.{East Anglian Coast
    "i am at the same OC as i was before with all the same voltages"

    Hows he managed to keep same stable oc settings with a set off 400mhz and a set of 333mhz different brands too?? surley the 400mhz ones would default to the slower ones clock speeds and timmings?? im confused:ohwell:
     
  21. quasar923 Guest

    well i just didnt change anything and yes diff brands the ones i had are mushkin the others some generic stuff
     
  22. Nitro-Max

    Nitro-Max New Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,476 (0.85/day)
    Thanks Received:
    239
    Location:
    Great Yarmouth, United Kingdom.{East Anglian Coast
    Well the generic stuff must oc well lol.
     
  23. intel igent

    intel igent New Member

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    4,641 (1.37/day)
    Thanks Received:
    434
    Location:
    Toronto, Canada
    thats what should motivate you to WORK harder not SHAFT the system harder.

    its this kind of mentallity that causes many of the worlds problems and the ppl as whole are to blind to recognize it.

    my rig is old to and im off of work injured so i should rob a few ppl to get a new pc right? its ok they dont need it right? it was just extra right?

    sometimes the level of ignorance in this world disgusts me.

    you HAD a good rep with me cd but not so much aymore......
     
  24. ZenZimZaliben

    ZenZimZaliben

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    2,563 (0.74/day)
    Thanks Received:
    528
     
  25. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.95/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    well heres the thing my money doesnt go into my PC there happen to be several things more important than it is. there is nothing in my rig that i have not paid for or that was not givin to me for free.

    as for the ram he took something that was going to be binned in a few months so all he did was take it out of the trash.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page