1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

it resets while loading the games...

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by Erc, May 31, 2005.

  1. Erc New Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    istanbul / TURKEY
    Hi guys. i am new here.
    i have an AMD 2500+. And ready to be 3200+.
    But when i change the fsb (example 180 or 190 x 11), it resets my computer during the game loading.
    But it passes the tests. :confused: it happens just loading the games.
    i have a good psu (real 420W)... The temperture is ok. (40 C).
    So what is my problem. Can u help me?
    Thnx!!!
     
  2. gR3iF

    gR3iF New Member

    Joined:
    Mar 26, 2005
    Messages:
    1,807 (0.51/day)
    Thanks Received:
    35
    Location:
    Hamburg
    change multiplier?
    to 200x10?
     
  3. Erc New Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    istanbul / TURKEY
    Hi.
    when i dicrease the multip. windows doesn't start. And turns the bios.
    :(
     
  4. Erc New Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    istanbul / TURKEY
    comments??? :rolleyes:
     
  5. DanTheBanjoman SeƱor Moderator

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    10,553 (2.75/day)
    Thanks Received:
    1,383
    What's your divider? Is your memory overclocked too far?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page