1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Logisys Wireless Remote MultiFunction Panel

Discussion in 'Reviews' started by Steven B, Sep 28, 2005.

  1. Steven B

    Joined:
    Sep 4, 2005
    Messages:
    603 (0.18/day)
    Thanks Received:
    55
    Last edited: Oct 4, 2005
  2. brendaw666 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    can you tell me or show me step by step.How to fix the 20 pin psu connector on my Logisys Wireless Remote MultiFunction Panel.to transfor it from a 20 pin to a 24 pin.Please.Thank you.
    I am so confuse
     
  3. calvary1980

    calvary1980 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,801 (0.70/day)
    Thanks Received:
    310
    Location:
    Toronto, CA
    you need to buy an adapter

    PS, Welcome to TPU.

    - Christine
     
  4. brendaw666 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Are you sure that this is what I need.Because.I am trying to run it on a Logisys Wireless Remote MultiFunction Panel.
     
  5. calvary1980

    calvary1980 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,801 (0.70/day)
    Thanks Received:
    310
    Location:
    Toronto, CA
    if your motherboard connector is 24 pin and the Logisys is 20 pin it should work regardless of the missing pins, if the Logisys is 24 pin and the motherboard connector is 20 pin you have to buy the adapter.

    - Christine
     
  6. brendaw666 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    My Motherboard connector is a 24 pin.Thank you.I will try it again to see.Okay.
     
  7. brendaw666 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    I getit to work.But.Now I am having thouble with the remote.It won't turn it On or Off.Any help would really help me....
     
  8. calvary1980

    calvary1980 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,801 (0.70/day)
    Thanks Received:
    310
    Location:
    Toronto, CA
    remote might need new batteries, usually the ones they send you in any retail package are crap. if that doesn't work the remote might be defective.

    - Christine
     
  9. brendaw666 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Thank you.I will try that.You guys are the best.
     
  10. brendaw666 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi.I bought new batteries for the Remote.But it still does not work.I e-mail support@logisyscomputer.com.But.They are talking about some sort of RMA thru my Vendor.I do not know what they are talking about.I have already sent them a copy of my Receipt by e-mail.So.Tell me what else am I suppose to do.Thank you.Confused Brenda.
     
    Last edited: Jun 11, 2008
  11. thoughtdisorder

    thoughtdisorder New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    1,818 (0.71/day)
    Thanks Received:
    269
    Location:
    Just South of Mars
    An RMA is a "Return Merchandise Authorization" which is usally a number that the vendor you bought it from will give you once you call and request one. That number will be used to replace your faulty product with a working product. Did you buy this from the internet or in an actual store?
     
  12. brendaw666 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    From the Internet.I have the Receipt for it.Svc.Com. Is going to try to resolve the problem.Listen My antenna Has a Plastic Coating around the inside base of the slot.Do you think I should remove it.Because the picture of the Antenna cable.Does not have it on it.Do you think that is what the problem.Is.Still confused Brendaw666
     
  13. thoughtdisorder

    thoughtdisorder New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    1,818 (0.71/day)
    Thanks Received:
    269
    Location:
    Just South of Mars
    Is the plastic coating where it screws into the unit?

    For example, when you connect the antenna cable is metal touching metal, or is this plastic in between?

    (Make sure to click refresh every so often to see if someone has replied to you).:)
     
    Last edited: Jun 11, 2008
  14. brendaw666 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Metal is touching metal.But the Plastic is all on the Antenna from the mid way bottom.
     
  15. thoughtdisorder

    thoughtdisorder New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    1,818 (0.71/day)
    Thanks Received:
    269
    Location:
    Just South of Mars
    Anyway you can take a pic and post it? Even a camera pic will work, doesn't need to be a great pic!
     
    Last edited: Jun 12, 2008
  16. brendaw666 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Thank you all of you for your help.I sent the Remote to my Logisys Wireless Remote MultiFunction Panel . back to Svc where I bought it from.They are going to send me a replacement Remote.
    Everything else on the panel works.It just would'nt operate off the remote.It would light up.I had put new batteries in it but still nothing.I hope they can do better.Bye...Brenda
     
  17. brendaw666 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi its me again.I get the new remote,for the computer.And it still does not work.I think that maybe I should just call it quits and put the panel and the remote away.Talk to you guys later.Still confused?
     
  18. brendaw666 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    I have a question to ask.Is it safe to put a Pc Case Handle. On a Sunbeam 9 Bay Acrylic Case.
    Because I want to but I am not sure.Any help please.Thank you...
     
  19. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,137 (1.76/day)
    Thanks Received:
    795
    Location:
    Clifton Park, NY
    y r u reviving a 2month old thread in the wrong section to ask a completely unrelated question
     
  20. brendaw666 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Sorry I will look else where
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page