1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Logitech SetPoint 4.0 released

Discussion in 'News' started by Jimmy 2004, Jun 9, 2007.

  1. Jimmy 2004

    Jimmy 2004 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    5,491 (1.52/day)
    Thanks Received:
    267
    Location:
    England
    Anyone using the SetPoint software provided for Logitech mice and keyboards can now update their software to version 4.0. It supports the 32-bit and 64-bit versions of both Windows XP and Windows Vista, with the download being approximately 60MB for each - Windows 2000 and earlier are not supported by the new software. Unfortunately (for most), it now comes bundled with the Yahoo! Toolbar, so make sure to unselect that option if you don’t use such tools. There don’t seem to be any major changes, presumably just bug fixes and a couple of new features. You can download the new software here.

    Source: Logitech
     
  2. SpookyWillow New Member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    378 (0.12/day)
    Thanks Received:
    20
    Location:
    UK
    cool, finally some software for my mouse on xp 64 bit
     
  3. HellasVagabond New Member

    Joined:
    Jan 19, 2007
    Messages:
    3,404 (1.19/day)
    Thanks Received:
    162
    Location:
    Athens , GREECE
    Ok but what is setpoint and what will i use it for with my G-15 ?
     
  4. Jimmy 2004

    Jimmy 2004 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    5,491 (1.52/day)
    Thanks Received:
    267
    Location:
    England
    The software for managing all the hotkeys, encrypting wireless keyboards, changing mouse and keyboard settings, monitoring battery levels ect.

    I think it works with most Logitech devices, so you could give it a try and see if it's worth it.
     
  5. MopeyMartian

    MopeyMartian New Member

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    197 (0.05/day)
    Thanks Received:
    10
    Location:
    Poughkeepsie, NY
    I've had 3 wireless logitech mice in a row now for the last 6 years. Everytime I've tried installing their setpoint software it's made my mice run worse than the default windows drivers. I'm not talking cheesy little 2 button mice either, I've been using an MX1000 and a G7. I think they only thing I'm missing out on is the tilt-wheel feature, but it's never used anyway with a wide enough screen.

    I <3 the mice, not the software.
     
  6. Dippyskoodlez

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    5,095 (1.48/day)
    Thanks Received:
    238
    Location:
    Kansas City, KS
    Mines always been fine. :)
     
  7. crow1001

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    366 (0.13/day)
    Thanks Received:
    29
    I'm sticking with version 310, the setpoints after 310 cause my cursor to take momentary spasm's, usually jumping it halfway across the screen, which ain't good in the middle of a battle in BF2.
     
  8. Jimmy 2004

    Jimmy 2004 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    5,491 (1.52/day)
    Thanks Received:
    267
    Location:
    England
    I had other issues with the versions after the 3.10 - they went downhill for a while. This release seems quite good though.
     
  9. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,220 (0.92/day)
    Thanks Received:
    338
    Location:
    In a Galaxy Far Far...you know the rest.
    For my G5,the firmware updates have improved the performance big time.I will try this though.
     
  10. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,804 (3.53/day)
    Thanks Received:
    547
    Location:
    Gurley, AL
    A nice update indeed. Thanks for the info, Ill go grab them now.
     
  11. MopeyMartian

    MopeyMartian New Member

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    197 (0.05/day)
    Thanks Received:
    10
    Location:
    Poughkeepsie, NY
    okay, okay... you got me to try them

    so far so good, I've never had the drivers work this well. Usually the acceleration is weird, or the xtra buttons don't work, or a game isn't recognized but I like what I feel so far.
     
  12. INSTG8R

    INSTG8R

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Messages:
    3,023 (0.83/day)
    Thanks Received:
    517
    Location:
    Lost in Norway
    G-15 has its own software(which I must admit IS truly lacking) I have stuck with the 1.02's as they seem the most intuitive. They are up to 1.04 but I still dont like the way they run(mainly for me its the volume indicator doesnt work after 1.02)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page