1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Microsoft allows unlimited machine-to-machine transfers of Windows Vista

Discussion in 'News' started by zekrahminator, Nov 2, 2006.

  1. zekrahminator

    zekrahminator McLovin

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    9,113 (2.88/day)
    Thanks Received:
    321
    Location:
    My house.
    On October 16th, Microsoft thought it would be a good idea to limit the amount of times users transferred their Windows Vista license. There was a humongous outcry from computer hobbyists, and Microsoft has officially decided to let users transfer their copy of Windows Vista from one machine to another as many times as they like. This is of course assuming that the copy of Windows Vista is genuine, and that the said copy of Windows Vista is no longer on the machine Windows Vista was transferred from. Microsoft will not change any other components of their license, which includes a limit on running Windows Vista in a virtual machine.

    Source: CNET
     
  2. Lord_Garshna New Member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    56 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Planet zycon
    And finally a high note on a plagued start... I don't plan on upgrading just from what I have seen and heard so far, its turned me off so far. Again we don't even need to go there with the price of an upgrade anyways :p.
     
  3. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (3.67/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    heh, some o them wolves got their blood..... the rest are still circling about that DX10 for XP microsoft...
     
  4. Seany1212

    Seany1212

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    669 (0.22/day)
    Thanks Received:
    25
    Location:
    England, UK
    woo, faith restored in vista, i still disagree with the dx10 upgrades and such, mainly because nvidias is such a power hungry monster, i dont care what the graphics will be like, if it requires a separate power supply to run the damn thing i think i'll pass.
     
  5. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (3.67/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    who even mentioned the 8800 series? we all know it sucks :p i suspect 80% of buyers will go ati for much reduced power draw reasons among other things. sort it out nvidia, bigger is not better. we are in an age of we want more power from even smaller things, not the other way around, we arent back in the 90s here :rolleyes:
     
  6. magibeg

    magibeg

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    2,000 (0.65/day)
    Thanks Received:
    203
    So glad that this is getting sorted out. This strangely enough makes me want to buy vista a lot more then i did before :p Microsoft definately made the correct decision.
     
  7. zekrahminator

    zekrahminator McLovin

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    9,113 (2.88/day)
    Thanks Received:
    321
    Location:
    My house.
    So far, the reports of R600 show "giant monster with 180W thermal output and external power connection" :p.
     
  8. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.41/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
    But it even has a 512 bus unlike the 8800
     
  9. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (3.67/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    and 180w is still significantly lower than the 8800 last i checked :p
     
  10. zekrahminator

    zekrahminator McLovin

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    9,113 (2.88/day)
    Thanks Received:
    321
    Location:
    My house.
    According to TheINQ the GPU itself only uses 140W, it's just that the system requires a power supply with a GIGANTIC (somewhere in the ballpark of 26-30 amps per) 12 volt line.
     
  11. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.41/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
    Well crossfire already takes up to 30 amps when running 1900 or x1950 combo.
     
  12. killatia New Member

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Messages:
    210 (0.06/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    hudson, fl.
    well this might get me to buy vista and upgrade from xp, still gonna wait for a while to get it though.
     
  13. Agility

    Agility

    Joined:
    Jun 10, 2005
    Messages:
    1,645 (0.48/day)
    Thanks Received:
    51
    Location:
    Singapore
    The expected occured. :roll:
     
  14. Firedomain

    Firedomain New Member

    Joined:
    Oct 19, 2006
    Messages:
    361 (0.12/day)
    Thanks Received:
    14
    Location:
    Adelaide, SA, Aussie!
    i'm a little lost.....
    is this a thread about VISTA or NVIDIA?????

    the ONLY reason i'm not gonna upgrade for a while is the proven fact of game performance loss & i have used all the beta versions & there are a fair few things that have never been fixed in it.
    even with the most current version i still find small bugs & crashes.

    i'm sticking with XP till Vista is more game happy & not crash happy :D
     
  15. Munkul New Member

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    243 (0.08/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Cumbria, UK
    i think that if or when all of these new graphics cards come out, nearly everybody will admit to wanting them very badly:D
     
  16. Judas

    Judas

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    1,032 (0.30/day)
    Thanks Received:
    21
    Yes i think so too... :)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page