1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

mouse and keyboard problems

Discussion in 'General Hardware' started by Marineborn, Mar 9, 2009.

  1. Marineborn

    Marineborn New Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    2,144 (1.02/day)
    Thanks Received:
    312
    for some reason all the sudden tonight my mouse and keyboard are turning off and on and the windows is making the sound like it would if you unplugged the keyboard and mouse from the usb and plug it back in it shuts up ill hit the mouse button a couple times itll make a sound and come back on, any exsplanations its doing this while i play games and everything else. hmmm?
     
  2. Wozzer

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    1,133 (0.49/day)
    Thanks Received:
    68
    Location:
    England
    You tried putting them in diffrent USB Ports. Make sure theres no dirt stuck in them.
     
    Marineborn says thanks.
  3. ste2425

    ste2425

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    3,434 (1.47/day)
    Thanks Received:
    383
    Location:
    Huddersfield, uk
    is it wireless? coz if it is check the charge level is ur mouse, keyboard mine does that when the batteries need charging
     
    Marineborn says thanks.
  4. denice25 New Member

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    316 (0.15/day)
    Thanks Received:
    17
    make sure that they're clean and check the connections..
     
    Marineborn says thanks.
  5. Hybrid_theory

    Hybrid_theory New Member

    Joined:
    Mar 31, 2007
    Messages:
    1,895 (0.69/day)
    Thanks Received:
    163
    Location:
    ontario canada
    My old pc had usb failure like it was a necessity for something. After a while, it was just 2 ports on the motherboard that worked. Unplug anything thats in usb that you don't need all the time. Could help. Try other ports if you havent.
     
    Marineborn says thanks.
  6. Marineborn

    Marineborn New Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    2,144 (1.02/day)
    Thanks Received:
    312
    thanks guys, i think there was some dirt on the usb connections, i cleaned them off its been working fine now for awhile, lets just hope it keeps up.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page