1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Mozilla Firefox 3.0 Beta 1 Now Available

Discussion in 'News' started by malware, Nov 21, 2007.

  1. malware New Member

    Joined:
    Nov 7, 2004
    Messages:
    5,476 (1.50/day)
    Thanks Received:
    956
    Location:
    Bulgaria
    The Mozilla Corporation yesterday released Firefox 3 Beta 1, which is now available for download in a variety of languages. The beta includes updates to the default theme, the new places site management features, improved security architecture, and Gecko 1.9. Release notes with a more complete list of features, are also available.

    Source: Mozilla
     
  2. OrbitzXT

    OrbitzXT New Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    1,969 (0.71/day)
    Thanks Received:
    59
    Location:
    New York City
    I'm using it right now, doesn't seem all that different to me.
     
  3. eidairaman1

    eidairaman1

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    12,999 (4.86/day)
    Thanks Received:
    1,635
    because they wont fix the bugs and also the memory leak that has plagued it since FF2.0, Since they claim to be the top used webbrowser they are getting lazy
     
  4. OrbitzXT

    OrbitzXT New Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    1,969 (0.71/day)
    Thanks Received:
    59
    Location:
    New York City
    I'm only using 37k memory with Firefox 3, then again I never had the memory leak problem with version 2.
     
  5. das müffin mann

    das müffin mann New Member

    Joined:
    Nov 16, 2007
    Messages:
    3,759 (1.48/day)
    Thanks Received:
    335
    Location:
    Appleton, WI
    any one know if this version of firefox uses less ram
     
  6. JoJoe New Member

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    108 (0.03/day)
    Thanks Received:
    14
    Location:
    California
    heh, I just switched back to IE after using FF for the past 2 months.... so much happier with IE... I dunno, I just didn't like FF...

    Maybe I'll try it again after they've made more updates to it.
     
  7. das müffin mann

    das müffin mann New Member

    Joined:
    Nov 16, 2007
    Messages:
    3,759 (1.48/day)
    Thanks Received:
    335
    Location:
    Appleton, WI
    there are features i like about both of them i wish there was an option that combined the best of both worlds
     
  8. thebeephaha

    thebeephaha

    Joined:
    Apr 28, 2007
    Messages:
    1,182 (0.43/day)
    Thanks Received:
    104
    Location:
    Bellevue, WA
    I can't stand IE... I want to kill myself when I use it.
     
  9. panchoman

    panchoman Sold my stars!

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    9,595 (3.61/day)
    Thanks Received:
    1,200
    what does ie have that ff doesn't? i have ie integrated into my firefox btw.
     
  10. theonetruewill New Member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    2,996 (1.03/day)
    Thanks Received:
    240
    Location:
    London - Close your eyes and you'll see me
    Having recently heard of these memory leaks I have attempted everything in my power to make firefox use more RAM, the max I got was 125MB's of RAM at peak use. I just like firefox, but no way am I testing some beta.
     
  11. AddSub

    AddSub

    Joined:
    Aug 9, 2006
    Messages:
    1,001 (0.33/day)
    Thanks Received:
    152
    There are older customized builds out there, based on unofficial Firebird branch, designed to run on old Pentium-I era machines with 32MB RAM or less. They take anywhere from 5-7MB RAM max. They might be somewhat buggy, but boy are they fast.

    If ya want to run the latest builds be prepared to pay the bloat-penalty.
     
  12. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,797 (3.56/day)
    Thanks Received:
    546
    Location:
    Gurley, AL
    if this thing usess less memory (system resources) than my ff2 (runs between 76k and over 100k) then Im definitely gonna hop on board the FF3.0 train.
     
  13. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (3.65/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    Ditto, I'm running a single instance of FF right now, and its using almost 70MB, no add-ons or tabs :ohwell:
     
  14. insider Guest

    Really?

    That's good news, gonna try it now...
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page