1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

MST Hub

Discussion in 'AMD / ATI' started by Micro, May 25, 2013.

  1. Micro

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    12 (0.00/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Here For Now, Somewhere Else Later
    I'll like to go from a 3 monitor landscape setup to a 5 monitor portrait setup.
    Problem is I can't seem to find a supplier of a MST Hub here in the US or a Euro seller that will export a Club3D unit from the EU to the US.

    Anyone here have a source that I may have overlooked :confused:
  2. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,743 (4.56/day)
    Thanks Received:
    6,767
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Nope, been waiting myself for these since before the 5870 launched(when they were first shown). That was...oh...like 4 years ago now? I don't expect to ever see one on N/A shores.
  3. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    3,410 (1.58/day)
    Thanks Received:
    1,456
    maybe have someone overseas here on TPU could order it and send it to you after sending them the money? sometimes a middle man can be helpful :D
    cadaveca says thanks.
    Crunching for Team TPU
  4. Micro

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    12 (0.00/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Here For Now, Somewhere Else Later
    I did have a conversation with Bizlink early this month and they insist their MST 1.2 hub will be available in the marketplace late June, early July.

    But they also promised it last year, eh ;)
  5. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    19,646 (6.23/day)
    Thanks Received:
    5,830
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  6. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,743 (4.56/day)
    Thanks Received:
    6,767
    Location:
    Edmonton, Alberta
    :shadedshu

  7. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    19,646 (6.23/day)
    Thanks Received:
    5,830
    Yeah, I missed that part. Well, I tried.:eek:

    Plus, from doing a little more research on their website it seems this isn't really a true hub. It actually just tricks the computer into seeing the 3 monitors as a single display.
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  8. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,743 (4.56/day)
    Thanks Received:
    6,767
    Location:
    Edmonton, Alberta
    That's part of what I am looking for, personally. I want display management for eyefinity on an external device. Not just DisplayPort daisy-chaining.

    What it boils down to is that, really, having all the right hardware, to get that 5x monitor support, with certain cards. Or you simply get an Eyefinity6 card, that has DisplayPort only. I think it's too many options, and should be restricted t odevice solutions that can actually render >30FPS in 3d. As if answering what perforamnce level that is, and what app you're talking about...welll.....:roll:
  9. Frick

    Frick Fishfaced Nincompoop

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    10,380 (3.40/day)
    Thanks Received:
    2,083
    So what does those Matrox products do?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page