1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

my asus gtx 670 top wont post anymore :(

Discussion in 'NVIDIA' started by Abdo shniba, Mar 6, 2013.

  1. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    can you tell me what you did and how it ended please, I want to know your experience with them :rolleyes:.
  2. tokyoduong

    Joined:
    Jan 22, 2013
    Messages:
    478 (0.86/day)
    Thanks Received:
    119
    If you ordered it from amazon then contact them through amazon. Go back in your account and find the order history then click on contact vendor. You can do everything through amazon account and emails. It's better this way cause you have proof of purchase and dates.
  3. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    I can't seem to RMA the VGA, so I decided to wait and maybe, just maybe I can save up and buy a nextgen graphics card in the future, Thanks everybody.
  4. Crap Daddy

    Crap Daddy

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    2,739 (1.99/day)
    Thanks Received:
    1,044
    Have you tried the card in another machine?
  5. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    no I haven't, but as I've said before, I tried my friend's HD 4670 on my build and it worded.
    Last edited: Mar 13, 2013
  6. Crap Daddy

    Crap Daddy

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    2,739 (1.99/day)
    Thanks Received:
    1,044
    I think you should. Never say never, I can't imagine the card just stopped working. Maybe a BIOS update on the board might solve the problem but make sure the card is not completely dead.
  7. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    I have the latest bios version installed on my MoBo, as for my VGA, only the fans and the power lights that still works.
  8. Crap Daddy

    Crap Daddy

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    2,739 (1.99/day)
    Thanks Received:
    1,044
    Do what you want. I still say try on another PC maybe go to a repair shop if you can't/want to RMA.
  9. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    I'll try it on other PC mate, thanks for the advice.
  10. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    Hi Guys

    Here is a quick update, I've managed to RMA the VGA, it was delivered to Jeffersonville,Indiana center and Signed for yesterday Mar/28, I'm hoping everything goes well, the RMA status still (waiting) sure it will be updated soon, fingers crossed, wish me luck.
  11. Crap Daddy

    Crap Daddy

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    2,739 (1.99/day)
    Thanks Received:
    1,044
    Good luck.
  12. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,479 (10.32/day)
    Thanks Received:
    6,014
    Location:
    Chatsworth, GA
    Asus RMA was about a week for me so should be quick for you.
    Crunching for Team TPU
  13. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    Thanks :).

    What was it for, did they fix or replaced the product? it's my first time I had to ask.
    Last edited: Mar 29, 2013
  14. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    they've updated the RMA status:

    Mar 29, product received and repair is in progress.
    Last edited: Mar 29, 2013
  15. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    Hi again, they have it since Mar 29 and the status still "repair is in progress", how long does it usually take for an RMA to finish? I know I'm being impatient but, it's just I've been without a VGA for so long :(.
  16. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,171 (0.84/day)
    Thanks Received:
    372
    Location:
    Kolkata, India
    No BIOS can get corrupted on their own especially video card BIOS. So BIOS corruption is out of the league. I think a critical component of the card has died while you were playing. Yes, its unlikely but not impossible. I suggest you check the card in someone's PC or a computer shop because if you check your system with an inferior card it might work. Remember, the motherboard also supplies a max of 75W of power through the PCIE slot alone(check for PCIE x16 connection data). So that might be damaged which renders your card unusable.
  17. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    I've sent it to RMA man,check my last post :rolleyes:.
  18. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,171 (0.84/day)
    Thanks Received:
    372
    Location:
    Kolkata, India
    That's good news because I was going to suggest the same. :) All the best.
  19. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    thanks :eek:, can you answer my question?

  20. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,171 (0.84/day)
    Thanks Received:
    372
    Location:
    Kolkata, India
    Umm that depends. My motherboard (ASUS) once had its LAN chip fried. Went to the service center and they repaired it on site within 1.5 hrs. :)
    But sometimes, they can take a month too.
  21. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    WoW, a month :eek:, hope mine gets repaired\replaced within this week.
  22. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    RMA Update: Apr 5 repair status changed to "WAITEX", what does that mean guys?
  23. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,774 (4.54/day)
    Thanks Received:
    6,858
    Location:
    Edmonton, Alberta
    NO idea, but you could give them a call and ask...
  24. N3trox New Member

    Joined:
    Feb 18, 2013
    Messages:
    89 (0.17/day)
    Thanks Received:
    7
    Yes, these assholes only try to escape from the problem so they ask you all kinds of shit that are non-relative with the problem. They will probably first say, '' Maybe an other part is making the problem'' You should just keep telling them the exact opposite of what they want to hear. Like you'll say yes and I did it to everything they ask. ^^ That's how i got a free upgrade from my broken HD 7850 to 7870 ^^
  25. Abdo shniba

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    104 (0.14/day)
    Thanks Received:
    3
    I tried to contact them but no one responded, so now the repair status changed to wait for asus confirmation for SUBSHIP, again does anyone knows what SUPSHIP means?

    Update: the repair completed and the MEMO was: TRMA: USAXXXXXXX*SUBSHIP, whatever that means, I got no email from them, anyway does anyone knows what SUBSHIP stands for?
    Last edited: Apr 5, 2013

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page