1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

My Pc - Crysis & S.t.a.l.k.e.r.

Discussion in 'Games' started by mikey8684, Mar 2, 2007.

  1. mikey8684 New Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    411 (0.14/day)
    Thanks Received:
    10
    Location:
    Infront Of PC ... Perth, WA
    Hey Everyone,

    I know this has probably been asked b4 but do you think my PC will run CRYSIS & S.T.A.L.K.E.R. on max settings with 4xAA + 8XAF at 1280 x 1024.

    AMD Athlon 64 X2 3800+
    2GB RAM (2x 1GB)
    ASUS EAX1900XT 512MB

    Full System Specs here -- http://www.techpowerup.com/gallery/640

    I know its kinda hard to say how well these would run considerin theres no demos or anything but if anyone got a chance to try the S.T.A.L.K.E.R. beta multiplayer and could let us know how well it ran and what specs they have that would be awesome.

    But as for CRYSIS thats a different story, the testing is always done on high end systems, and the vids are just a tease. I hate people with $$$$$. lol.

    Anyway thanks in advance for your help.

    Back to YouTube to drool over more vids of these two games ... lol.
  2. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,406 (2.52/day)
    Thanks Received:
    687
    Perhaps...

    max settings w/o AA and AF...
  3. tkpenalty New Member

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Messages:
    6,958 (2.51/day)
    Thanks Received:
    345
    Location:
    Australia, Sydney
    If a X1950XTX can manage it without AA at max settings and 1280x1024 res.... then yes.
  4. mikey8684 New Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    411 (0.14/day)
    Thanks Received:
    10
    Location:
    Infront Of PC ... Perth, WA
    Ok I managed to get a copy of the S.T.A.L.K.E.R. MP Beta & found a universal CD Key (took me so long to find it, but payed off).

    So just to stress my PC out I set it to 1280 x 1024, cranked all the settings to max and put all the advanced options to full e.g. AA & AF (doesn't actually say 2x 4x blah blah, just has a slider bar).

    I Started a LAN by myself, Chose the Train Yard map and set the weather to raining.

    SILKY SMOOTHE BABY (I might install FRAPS to get FPS)
    <<<==== Check my specs, also above to compare.

    Was a bit worried from what everyone else was experiencing but my PC didnt even flinch (obviously its a beta and the occasional glitch would appear).

    I think over all it looked awesome but it still needs a bit of polishing, hopefully 3 weeks is enough time ... lol.
    I must say the random lightning when its raining is awesome the way it reflects off everything, and also the anomolies spun me out. There were 2 I came across, one was a ripple type that was sucking in dirt and leaves from around it and when I got to close it sucked me in and blew me up, and the other was like electricity which believe it or not electicuted me when I got to close. lol.

    I'm still to try the servers on the net and see how my PC performs with more players than just myself, but I will keep you posted.
  5. dsdsdk New Member

    Joined:
    Sep 10, 2005
    Messages:
    76 (0.02/day)
    Thanks Received:
    1
    #4, stalker has gone gold..

    #0, stalker on max settings with 4xAA + 8XAF at 1280 x 1024 shouldnt be a problem..

    Crysis will kill your computer! unless they get into heavy optimization. No AA, medium settings 1280*1024, around 20-50fps

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page