1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

need ATI voltage control program

Discussion in 'AMD / ATI' started by Hayder_Master, May 26, 2010.

  1. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,187 (2.02/day)
    Thanks Received:
    650
    Location:
    IRAQ-Baghdad
    hello guys, i have 4870 so i need an program can change GPU voltage, im try MSI afterberner and unlock voltage control and restart it but same thing can't change the voltage, is here is an program can modify voltages, just under widows program like msi not a bios editor
     
  2. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,187 (2.02/day)
    Thanks Received:
    650
    Location:
    IRAQ-Baghdad
    no one?
     
  3. Sailindawg New Member

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    31 (0.02/day)
    Thanks Received:
    4
    I don't believe that you8r card has a Volterra voltage regulator on it. Only cards with programmable voltage regulators can use software to changes voltage. Your only method of changing volts may be through the BIOS.
     
  4. Glocko New Member

    Joined:
    Jul 10, 2009
    Messages:
    28 (0.01/day)
    Thanks Received:
    2
  5. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,187 (2.02/day)
    Thanks Received:
    650
    Location:
    IRAQ-Baghdad
    only bios, i put this think as last chose
     
  6. newfellow New Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    314 (0.15/day)
    Thanks Received:
    17
    Wonder if 'AMD GPU Tool' would work on that. As it was the only thing that worked on 4650 and 5770.
     
  7. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,187 (2.02/day)
    Thanks Received:
    650
    Location:
    IRAQ-Baghdad
    i will try, but i don't think so it's work
     
  8. AsRock

    AsRock TPU addict

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    11,687 (4.07/day)
    Thanks Received:
    2,019
    Location:
    US
    GPU Tool should work. I used to use it for just the voltage changes and then use CCC for changing the speed as that way avoided the flicker issue from the memory.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Share This Page