1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Need bios for Gtx titan black

Discussion in 'NVIDIA' started by melvin13666, Aug 14, 2014.

  1. melvin13666

    Joined:
    Aug 14, 2014
    Messages:
    3 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Hi yes i would need the stock bios for the EVGA GeForce GTX TITAN BLACK Hydro Copper Signature.
    P/N: 06G-P4-3799-KR.
    please lost mind don't no how computer crash and a bunch of file where gone, have reinstall my windows everything is working fine but cannot find the stock bios anywhere i'm stock with my modified bios.
    Would like to still have the stock in case i need to send it for repair somedays.

    Thank you
     
  2. P4-630

    P4-630

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    1,618 (0.47/day)
    Thanks Received:
    268
    Location:
    Los Santos
    You should have saved your original BIOS before flashing the BIOS.
     
  3. Ferrum Master

    Ferrum Master

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    1,088 (0.67/day)
    Thanks Received:
    331
    Location:
    Rīga, Latvia
  4. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,335 (3.82/day)
    Thanks Received:
    12,518
    Just checked our DB, couldn't find a Hydro Copper Titan Black BIOS. Submit it using GPU-Z if you find it.
     
    melvin13666 says thanks.
  5. melvin13666

    Joined:
    Aug 14, 2014
    Messages:
    3 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Hi again like have said I had the file save should have made a copies on a usb drive or other drive YES my bad.
    Have even send a copies to you guys at techpowerup when I did you had 3 other bios for the hydro copper and now all gone.
    Only the oc titan black is left.
    Thank you Ferrum Master but have found that one and a bunch of other modify bios you can find but don't even do anything .
    Some of them make your vga become a microsoft basic graphic great mod guys.
    Anyway any one who got a hydro copper and want to flash me is stock bios would be really appreciated.
     
  6. DayKnight

    Joined:
    Nov 27, 2012
    Messages:
    357 (0.40/day)
    Thanks Received:
    31
    Should I ask for it in the EVGA forum?. If you cant get it there, then your chances are slim.

    Edit: BTW, doesn't this top of the line card have dual BIOS?.
     
    melvin13666 says thanks.
  7. melvin13666

    Joined:
    Aug 14, 2014
    Messages:
    3 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    You would think so but no dual bios no, my 770 as triple can you imagine .
     
    DayKnight says thanks.
  8. DayKnight

    Joined:
    Nov 27, 2012
    Messages:
    357 (0.40/day)
    Thanks Received:
    31
    WOW!. I dont have any other words.
     
  9. natr0n

    natr0n

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Messages:
    2,368 (1.98/day)
    Thanks Received:
    1,305
    Location:
    FL.
    [​IMG]
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page