1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Need help installing the new GPU in the system!

Discussion in 'Graphics Cards' started by Justhavocman, Jan 11, 2013.

  1. BarbaricSoul

    BarbaricSoul

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    5,179 (2.13/day)
    Thanks Received:
    2,055
    I should have been clearer. I'd guess the problem is from a combination of the game and the video card, with the fault mostly falling on the fact that RAGE is a older game and may have issue's with the newer nvidia cards.

    Take this with a grain of salt as it's all speculation.


    BTW, fill in your system specs in your "user CP", let us know exactly what your working with
     
    Crunching for Team TPU
  2. Justhavocman New Member

    Joined:
    Dec 2, 2012
    Messages:
    58 (0.08/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Greece
    Ok , tried out the "try a different cable , monitor , adapter" strategy and it turned out that with my little "pliers in the system while powered on scheme" i damaged the DVI to VGA adapter , changed it and all is good and running !

    And yeah , i edited my CP :)
     
  3. BarbaricSoul

    BarbaricSoul

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    5,179 (2.13/day)
    Thanks Received:
    2,055
    cool, glad it's running right now.


    BTW, you have to set your system specs to be viewable also
     
    Crunching for Team TPU
  4. Justhavocman New Member

    Joined:
    Dec 2, 2012
    Messages:
    58 (0.08/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Greece
    Done :p
     
  5. BarbaricSoul

    BarbaricSoul

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    5,179 (2.13/day)
    Thanks Received:
    2,055
    nice system, should do you good for a while now.
     
    Crunching for Team TPU
  6. Justhavocman New Member

    Joined:
    Dec 2, 2012
    Messages:
    58 (0.08/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Greece
    Just an update , the card is AWESOME , quiet and a beast , RAGE runs at a 60+ fps stable , the card boosts itself up to 1071MHZ!!! Without any OC from my part! I don't think i will have to OC it at all :D!!!
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page