1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Need help please Powercolor HD 7770

Discussion in 'AMD / ATI' started by goatis, Jan 24, 2013.

  1. goatis New Member

    Joined:
    Jan 24, 2013
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hello, just installed a new Powercolor HD 7770. The problem I am having is when in CCC or GPU-Z core gpu clock speed will only show the advertised 1000MHz a small percentage of the time and then show it as 300MHz. Same thing for the memory core 1125MHz and then 150MHz. It will randomly show the correct clocks and then go right back to 300MHz gpu 150MHz mem.

    What could be the cause of this? When showing 300 gpu 150 mem I am sure thats what it is running at as performance is very sub par. It is installed in a PCI-E 2.0 slot but is PCI-E 3.0 card, could this be the issue?
  2. drdeathx

    drdeathx New Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    2,132 (1.18/day)
    Thanks Received:
    479
    Location:
    Chicago burbs
    Thats idle speed. The card clocks down to save power.
  3. goatis New Member

    Joined:
    Jan 24, 2013
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Thanks for the quick reply. How can I test to see if it running at the core clocks? Its performance is way below my HD 4850 in the few games I've tried with it.
  4. drdeathx

    drdeathx New Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    2,132 (1.18/day)
    Thanks Received:
    479
    Location:
    Chicago burbs
    4850 is a better card in most games I think. Get the 13.11 Beta driver.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page