1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Need some info on an Asrock board

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by shadowriath, Mar 5, 2006.

  1. shadowriath New Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Heard in a couple places that the K7VT4APro board has some voltage issues with it's AGP. From what I've been seeing when playing 3D graphic games is seeming to be true. Quite often getting screen flashing leading to screen/system freeze, adnormtormination of program, stop of display driver.

    The only thing I changed in my system recently has been the motherboard, with the last one there was no issues. But other then 3D gaming..or at lesat in one game there is no problems.
     
  2. hexadecimal New Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    35 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Power supply issues mabye? whats the full specs on the system?
     
  3. shadowriath New Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Just updated that info in, user CP.
     
  4. hexadecimal New Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    35 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    who made that PSU since I know that ULTRA company has problems and also Echostar (not dish network ppl!)'s power supplies have problems.

    Ultra has voltage issues big time! sometimes way off
     
  5. shadowriath New Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Well I only changed the motherboard in this config..all other hardware is the same as I had before which I had no problems with. The last motherboard was and ECS K7S5A.

    ----

    Edit, found my vid cards install disk which had a hardware montering app for the vid card. It shows that it's getting 1.7v for the VDDQ and 3.25 for the AGP bus. Both I know from looking at a few sites that is too high to be default.
     
  6. hexadecimal New Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    35 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Thats really odd there.

    who made your PSU?
     
  7. shadowriath New Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Some off brand..can't even find any info on it online. "Premier: Performence Pro"
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page