1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Need testing of new GPU-Z feature: Monitor Info

Discussion in 'GPU-Z' started by W1zzard, Aug 28, 2008.

  1. farid

    farid New Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    158 (0.07/day)
    Thanks Received:
    5
    Location:
    Valencia, Venezuela.
    [​IMG]

    There you go :p
  2. tomcug New Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    96 (0.04/day)
    Thanks Received:
    16
    Seems to be working for me

    [​IMG]
  3. btarunr

    btarunr Editor & Senior Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    28,201 (11.42/day)
    Thanks Received:
    13,570
    Location:
    Bangalore, India
    Variants use the same chip sometimes.


    Yes there is multi-head support.
  4. Scrizz

    Scrizz

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    2,835 (1.13/day)
    Thanks Received:
    379
    Location:
    Florida, US
    here you go

    [​IMG]
  5. FR@NK

    FR@NK

    Joined:
    Apr 30, 2006
    Messages:
    521 (0.17/day)
    Thanks Received:
    82
    Detects my main monitor just fine but only detects my 2nd display if I set my desktop to clone mode. Using extended mode it only detects the first monitor. Im using vista x86 sp1.

    [​IMG]
    This is setup for clone mode.



    [​IMG]
    This is extended mode.
  6. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,648 (7.09/day)
    Thanks Received:
    2,971
    Location:
    some AF base
    doesn't quite get it on my hyundai monitor....but its a hyundai watcha expect?

    [​IMG]
  7. xfire

    xfire New Member

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    1,395 (0.58/day)
    Thanks Received:
    193
    Location:
    Hyderabad,India
    Does Gpu-Z also read from drivers cause I installed the E-700S drivers.
    It couldn't get the max res too.
    Not a biggie though not many use CRT's though.
  8. honestjohn_

    honestjohn_ New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    7 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Works just fine on my Samsung 225BW ....

    [​IMG]
  9. modder New Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    382 (0.16/day)
    Thanks Received:
    153
    fine
    [​IMG]
  10. DaedalusHelios

    DaedalusHelios

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    4,920 (2.11/day)
    Thanks Received:
    812
    Location:
    Greensboro, NC, USA
    Works great on my GF's computer. The Monitor is an Acer and I don't think it says it is in the Screenshot. It got the model number right though. I figure the brand name isn't in the device ID.


    [​IMG]
  11. mr_ppp New Member

    Joined:
    Aug 23, 2004
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Looking good to me!

    Works Latitude D630 in its dock

    Primary display is a Samsung 19" LCD and the secondary is the laptop's display

    Detected both correctly and in the right order to the way its set!

    [​IMG]
  12. mithrandir New Member

    Joined:
    May 8, 2008
    Messages:
    149 (0.07/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    UK
    I'll try this when I get home from work. W1zzard, thank you for another useful tool! You are a Gen1us.

    :toast:
  13. ContractMan New Member

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Works great on my work computer

    [​IMG]

    EDIT: Also works great on my home computer

    [​IMG]
    Last edited: Sep 5, 2008
  14. Arctucas

    Arctucas

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    1,763 (0.60/day)
    Thanks Received:
    290
    @W1zzard,

    Update?
  15. Mediocre

    Mediocre New Member

    Joined:
    Jun 11, 2006
    Messages:
    1,240 (0.42/day)
    Thanks Received:
    77
    Doesn't grab my secondary monitor Samson 204B
    [​IMG]
  16. aquax New Member

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    141 (0.07/day)
    Thanks Received:
    13
    works fine

    [​IMG]
  17. FeuerKater New Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Hamburg
    [​IMG]

    Works ... but my Screen is an 16:10 an 22" ??
  18. stickedy New Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    30 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    It does

    It doesn't work:

    [​IMG]

    Perhaps it's related to Windows Vista SP1 and my Chrome 430GT:

    [​IMG]

    I have a MultiMonitor-Switch from Digitus which doesn't seem to be the guilty part since everything works fine on the second connected PC with Windows XP SP3 and Radeon 3450:

    [​IMG]
  19. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,478 (1.89/day)
    Thanks Received:
    846
    I need the new GPU-Z so I'll happily give this a shot.

    UPDATE: Works wonderfully for me.
  20. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,008 (4.95/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    working fine here(for some of you wondering i took out the 8800GT for now)
    [​IMG]
    Crunching for Team TPU
  21. blTb

    blTb New Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    252 (0.11/day)
    Thanks Received:
    22
    Location:
    Littleton,CO
    Looks fine :)
    [​IMG]
  22. Arctucas

    Arctucas

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    1,763 (0.60/day)
    Thanks Received:
    290
    @W1zzard,

    Is the monitor info going to become a standard feature of GPU-Z, and if so, when can we expect to see an update that fixes the bugs some of us have experienced?

    Thanks, and keep up the good work!
  23. xubidoo New Member

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    882 (0.36/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    Lancs,UK
    Works for both of mine :)

    Attached Files:

  24. deathvirus_me

    deathvirus_me

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    53 (0.02/day)
    Thanks Received:
    5
    Location:
    Houston, TX
    Works fine here :)

    [​IMG]
  25. m4gicfour

    m4gicfour

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    838 (0.37/day)
    Thanks Received:
    304
    [​IMG]
    works.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page