1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

NEW - 3DMark 11 Compilation

Discussion in 'General Software' started by AthlonX2, Dec 6, 2010.

  1. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,976 (4.52/day)
    Thanks Received:
    7,109
    Location:
    Edmonton, Alberta
    I'm gonna have to put water on my card to take the top single-gpu ATI score. dammit.
     
    Last edited: Dec 8, 2010
  2. johnnyfiive

    johnnyfiive

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,892 (1.65/day)
    Thanks Received:
    876
    Location:
    Tucson, AZ
    Go ahead and add this one.

    http://3dmark.com/3dm11/54110

    johnnyfiive|6870 x2|955/1055|8233|i7 950 @ 4.3

    I don't know if its 3DMark 11 or my system, but running 3DMark 11 at 4.4 causes the app to stop responding. Both 3DMark Vantage and 3DMark 06 run at 4.4 no problem. Guess it wants MOAR volts...
     
  3. Bjorn_Of_Iceland

    Bjorn_Of_Iceland

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    3,175 (1.29/day)
    Thanks Received:
    375
    Got it working.. for those who get black screen on physics test, just untick Scan SystemInfo on help tab.

    [​IMG]

    Bjorn_Of_Iceland|GTX580|900 / 1050|6172|Q9650 @ 4.05GHz
     
  4. Asylum

    Asylum

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    2,799 (1.24/day)
    Thanks Received:
    674
    Location:
    South Carolina
    Its not.....The difference between 4.6ghz and 4.2ghz on my chip only nets you 70 more points.
     
    rickss69 says thanks.
  5. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,179 (2.45/day)
    Thanks Received:
    1,664
    cores or threads?
     
  6. Mydog

    Mydog

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    460 (0.28/day)
    Thanks Received:
    549
    Still having issues Fitseries, can't get it to work on my SR-2 either.

    Improved my score a bit when I unticked the system scan under help and OC CPU to 4630 MHz:roll:

    Mydog |MSI 5970@ 1000/1300 + 2x 5870@ 1020/1330 | p15127 | core I7 980X @ 4630 MHz
    [​IMG]
     
  7. Flibolito

    Flibolito

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    728 (0.33/day)
    Thanks Received:
    84
    Flibolito|GTX 480|970/1012/1940|6766|i7- 920 @ 3.6GHz

    [​IMG]

    I'll push the card and CPU tonight to see if i can get 7000 :)
     
  8. copenhagen69

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    3,926 (2.30/day)
    Thanks Received:
    1,243
    Location:
    USA
    guess I will post something one of these days when I get around to it :/
     
  9. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.08/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    i cant get more than 5600pts. i should be around 17k
     
  10. Mydog

    Mydog

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    460 (0.28/day)
    Thanks Received:
    549
    You're still not getting the benfit of more than one of your 480's then:shadedshu
     
    Last edited: Dec 8, 2010
  11. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,179 (2.45/day)
    Thanks Received:
    1,664
    i agree bad company 2 in dx11 looks better
     
  12. Flibolito

    Flibolito

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    728 (0.33/day)
    Thanks Received:
    84
    Bad Company 2 is one of the best games ever made in my opinion, graphically and gameplay plus the campaign was pretty sweet too. I'm excited about vietnam.
     
  13. VulkanBros

    VulkanBros

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    1,346 (0.38/day)
    Thanks Received:
    281
    Location:
    The Pico Mundo Grill
    First score

    VulkanBros|GTX480|701/924/1401|5107|X4 965 BE @ 3.4 GHz (UPS - just seeing that my driver (261.00 DEV driver) is "unsupported" by Futuremark)

    [​IMG]
     
    Crunching for Team TPU
  14. Black Panther

    Black Panther Senior Moderator™ Staff Member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    8,577 (3.20/day)
    Thanks Received:
    1,928
    My score doesn't do justice to the 5970, I guess I'm the only 5970 owner who's running it on a core 2 duo, ddr2 and a nearly 4 year old motherboard - tis like having a ferrari machine in a triumph 1360 body using tyres of a mini-moke :eek:


    Black Panther|HD5970|735/1010|5316|E8400 @ 4.0GHz
    [​IMG]
     
  15. jpierce55

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Messages:
    1,335 (0.46/day)
    Thanks Received:
    91
    Have you tried for more oc on the q6600? I personally scored a 2587 with the e8200 (currently ~ 3.8ghz). Not beating on your score, but I think you have some more in it.
     
  16. Flibolito

    Flibolito

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    728 (0.33/day)
    Thanks Received:
    84
    Tiny adjustment before work

    Flibolito|GTX 480|975/1012/1950|6799|i7 920 @ 3.6GHz

    [​IMG]

    When I home tonight it's supposed to be freezing cold.
    Window will be open and we'll see what it can do.
     
  17. groothof22

    groothof22 New Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    197 (0.08/day)
    Thanks Received:
    16
    Location:
    Leeuwarden,The Netherlands
    add this pls

    groothof22|6870|900|1050|P4011|Q9400@3.66ghz

    my new score cpu-z dont give a good mark on it but is for sure 3,6 ghz look at de clock settings he change but is for sure 450x8


    [​IMG]
     

    Attached Files:

    Last edited: Dec 8, 2010
  18. Mydog

    Mydog

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    460 (0.28/day)
    Thanks Received:
    549
    And try the 10.5 driver, it's the only one that scales well with CF

    Catalyst 10.5
     
  19. cbupdd

    cbupdd New Member

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    102 (0.05/day)
    Thanks Received:
    21
    Location:
    [EU] Panxa del Bou!
    cbupdd|HD 6870 1GB|1075/1200|5060|i7 920 @ 4.2ghz

    [​IMG]
     
  20. dir_d

    dir_d

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    848 (0.46/day)
    Thanks Received:
    110
    Location:
    Manteca, Ca
  21. johnnyfiive

    johnnyfiive

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,892 (1.65/day)
    Thanks Received:
    876
    Location:
    Tucson, AZ
    Yeah, it seems to depend heavily on GPU for sure.
     
  22. Bjorn_Of_Iceland

    Bjorn_Of_Iceland

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    3,175 (1.29/day)
    Thanks Received:
    375
    These 470s are fast dx11 cards indeed!
     
  23. Athlonite

    Athlonite

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    1,932 (1.13/day)
    Thanks Received:
    491
    bleh it's got the stupidest sys info yet out of all the 3dmark and pcmark versions , you'd think by now they could get it right it thinks my gpu's clocks are 960000Hz well that would be correct if I was using the top OC setting in CCC
     
  24. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,976 (4.52/day)
    Thanks Received:
    7,109
    Location:
    Edmonton, Alberta
    It used to do that for me, but now it's 100% accurate on GPU info...i think you must not adjust clocks while the program is up.


    check this one, it's correct, but earlier, this was not the case(screenie a few pages back).:

    http://3dmark.com/3dm11/63049
     
  25. Athlonite

    Athlonite

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    1,932 (1.13/day)
    Thanks Received:
    491
    Athlonite|HD5770 1GB|930/1275|2731|PII x4 940BE @ 3.0GHz

    [​IMG]

    it seems the clocks thing has been fixed sort of now it reports the unOC'd speed of 850MHz instead of OC'd speed of 930MHz
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

Share This Page